Στην Ύδρα ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου

0




Και φέτος ο «42ος αγώνας Ελληνικής Επαναστάσεως» του Π.Ο.Ι.Α.Θ. ξεκίνησε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης. Ο αγώνας που συμπίπτει με την εθνική μας εορτή της 25ης Μαρτίου είναι μια μεγάλη διοργάνωση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό σκαφών. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου έδωσε και φέτος δυναμικά το παρόν με εικοσαμελή αποστολή από αθλητές, μέλη και φίλους που παρά τις αντίξοες μετεωρολογικές προβλέψεις, συμμετείχαν στη διοργάνωση. Πέρα από την αγωνιστική συμμετοχή αθλητών του, ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου έδωσε και αυτή τη χρονιά την ευκαιρία σε μέλη και φίλους του να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία ζώντας από κοντά έναν από τους δημοφιλέστερους αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης. 

Η διαδρομή ήταν Φάληρο-Ύδρα, Ύδρα-Φάληρο, 72 ναυτικά μίλια. Η εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας δόθηκε στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαρτίου στο Φάληρο με νότιους, νοτιοανατολικούς ανέμους έως 5 μποφόρ και η άφιξη των σκαφών στην Ύδρα ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Σάββατο ήταν ημέρα ξεκούρασης για τα πληρώματα που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη γραφική Ύδρα και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές. Το μεσημέρι έγιναν οι βραβεύσεις των πληρωμάτων των πρώτων σκαφών ανά κατηγορία. Την Κυριακή η εκκίνηση δόθηκε στις 10.30 το πρωί με ανέμους βόρειους 3 μποφόρ που στην πορεία γύρισαν σε νοτιοανατολικούς 3-4 μποφόρ. Τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους στο χειρισμό του μπαλονιού και να τερματίσουν νωρίς στο Φάληρο. 

Ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση και οι ιστιοπλόοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Ύδρα για του χρόνου. 

Αποτελέσματα αγώνα: 

ORC international 
SERENDIPITY 
ARISTOFANI 
BANA BIOLETTA 4 
ORCclub 
HERMES 
ALTER EGO 
MELTEMI
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Ύδρα ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator