Η σωτηρία επαφίεται αποκλειστικά στους Ελληνες

0


Κατ αρχάς στηρίζω απόλυτα την κυβέρνηση στην επιλογή της «κουβεντιάζουμε ευγενικά με όλους». Αυτή είναι και η δική μου πρόταση· οι διαφορές μας αρχίζουν μετά από αυτό. Δηλαδή πρέπει να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις, στην δική μας παραγωγή, στο φιλότιμο και την εργατικότητα, που πρέπει να καλλιεργηθούν για την ανύψωση του πατριωτικού φρονήματος του λαού.

Κανένας «φιλέλληνας» δεν θα μας σώσει. Καλά κάνουμε και κουβεντιάζουμε με την Ρωσία, ή ακόμα και να καταλήξουμε σε συμφωνίες είτε με τους Ρώσους, είτε με τους Αμερικάνους, είτε την Κίνα και την ΕΕ, αλλά να θυμόμαστε πάντα, πως κανένας δεν θα κάνει θυσίες για εμάς.

Συγκεκριμένα η Ρωσία (μια και είναι επίκαιρο) δεν θυσίασε ούτε έναν στρατιώτη της στους μεγάλους αγώνες της ανεξαρτησίας μας και όπως βλέπουμε, δεν το κάνει έτσι εύκολα ούτε για τα 10 εκατομμύρια των Ρώσων της Ουκρανίας. Συνεπώς τα περί αμυντικής και οικονομικής ασπίδας των «ομοδόξων», που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι τρίχες κατσαρές.

Οσο για την Αμερική, την είδαμε και την βλέπουμε στο Κυπριακό, τα Ελληνοτουρκικά και γενικώς όλα τα εθνικά μας θέματα.

Τα ίδια ισχύουν για όλους και φυσικά πρώτα απ όλους για την ΕΕ. Αυτήν την περίοδο τουλάχιστον η ΕΕ λειτουργεί ως εχθρός και απροκάλυπτα νταβατζής. Τι σόι Ελληνες είναι όσοι κόπτονται μήπως τους δυσαρεστήσουμε; Και πως αλλιώς λογαριάζουν, ότι θα διαπραγματευτούμε, αν δεν επισείουμε τουλάχιστον την απειλή, να τα βρούμε με άλλους; Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι και ξεπουλημένοι (οι ΝουΔουποταμοΠΑΣΟΚοι και οι SKYMEGANTENΝAτζήδες) που αντιδρούν και στην πιο στοιχειώδη διαπραγμάτευση, μήπως και ζοριστούν λιγάκι τα αφεντικά τους. 

Από την άλλη, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες συνεχίζουν να υπόσχονται και να κρύβουν την τραγική αλήθεια από τον λαό. Η διαρκής λιτότητα και η σκληρή δουλειά είναι τα λιγότερα και τα πιο αυτονόητα από τα μελλούμενα. Τα μεγάλα λόγια για φορολόγηση των πλουσίων, ή θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν, ή να παραμεριστούν και να μοιράσουμε δίκαια και αδελφικά τα λίγα που έχουμε. ΜΟΝΟ ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ το να λέμε ότι οι τάδε και οι τάδε κατηγορίες θα παίρνουν τόσα γιατί το αξίζουν και οι υπόλοιποι θα πάρουν αυτά που δικαιούνται ΟΤΑΝ θα φορολογηθούν οι πλούσιοι…

Να μοιραστούν ΤΩΡΑ τα λίγα που έχουμε δίκαια και αδελφικά και όταν φορολογηθούν οι πλούσιοι, πάλι να διανεμηθούν δίκαια αυτά που θα προκύψουν. Με λίγα λόγια, γιατί άλλος παίρνει 300 ευρώ σύνταξη και άλλος 1800, όταν μάλιστα συνήθως αυτός με τα 300 έχει δουλέψει πολύ πιο σκληρά από τον άλλο; Ας πάρουν όλοι 700 που είναι ο μέσος όρος (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) και όταν με το καλό τα πάρουμε από τους πλούσιους ας υπάρξουν κάποιες μικρές διαφορές υπέρ όσων σήμερα παίρνουν τα 1500 και τα 1800.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους εργαζόμενους. Αν ήθελαν το 751 ευρώ ως κατώτατο μισθό, μπορούσε να καθιερωθεί άμεσα, αρκεί κι ο ανώτατος να ήταν περίπου το ίδιο και να περιμέναμε κάποιες καλύτερες μέρες για να αρχίσουν ξανά οι ανισότητες. Φυσικά θα έπρεπε να ξεκινήσουν το μέτρο από τους δικούς τους μισθούς, για να εξαναγκαστούν όλοι οι προνομιούχοι να στερηθούν έστω και προσωρινά την προνομιακή ανισότητα, που απολαμβάνουν. 

Ενας άλλος Αλέξης, στα παλιά τα χρόνια το έκανε αυτό και κατέκτησε την Ασία με μια χούφτα συμπολεμιστές. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.


Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η σωτηρία επαφίεται αποκλειστικά στους Ελληνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator