ΟΙ "ΜΥΘΟΙ... ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ", Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

0


Φωτο: parakato.gr
ΑΣΩΠΟΣ

Το μεγάλο όραμα γενιών και γενιών Κορινθίων... Δυστυχώς ακόμα τίποτα δεν έχει γίνει.... και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι προεστοί της Πελοποννήσου.

Ας το πιάσουμε .όμως απ' την αρχή - πριν από περίπου οκτώ χρόνια με κωδωνοκρουσίες ο τότε Νομάρχης Νίκος Ταγαράς, ο τότε Υπουργός Παναγιώτης Μπεγλίτης αλλά και άλλοι μεγαλοσχήμονες του Νομού έκοψαν την πρώτη κορδέλα. Μάλιστα και η Κα Κόρκα άκουγε και τα μηχανήματα που δουλεύανε στον Ασωπό...

Και φτάσαμε στην Κα Μπατζελή υπουργός τότε αγροτικής ανάπτυξης η οποία ανακοίνωσε ότι ο Ασωπός σύντομα θα' ναι τελειωμένος... "Οι Κορίνθιοι θα καμαρώνετε το φράγμα του Ασωπού". 

Φωτο: parakato.gr
Το κονδύλι που έδωσε η τότε κυβέρνηση για το έργο περίπου στα 50.000.000 ευρώ. Το πήρε η εταιρεία "ΙΟΝΙΟΣ" και ξεκίνησε το έργο.... μόνο που έμεινε στο ξεκίνημα.

Πριν από τέσσερα χρόνια νέα κλιμάκια "υπεύθυνων" ανέβηκαν στον Ασωπό για να κόψουν νέες κορδέλες. Μπροστάρης ο Περιφερειάρχης κ.Πέτρος Τατούλης ο οποίος μάλιστα μετ' επιτάσσεως δήλωσε στα Μ.Μ.Ε. "Τον Απρίλιο του 2015 το έργο θα παραδοθεί στους Κορίνθιους".

Έκτοτε κύλισε πολύ νερό στ' αυλάκι ή μάλλον στον Ασωπό.... Το έργο δεν προχωρούσε και οι εργαζόμενοι έμεναν για μήνες ολόκληρους απλήρωτοι... Κάποια στιγμή μάθαμε ότι η ΙΟΝΙΟΣ Κατασκευαστική δεν μπορούσε να ολοκληρώσει το έργο και έκανε κοινοπραξία με τον ΑΚΤΟΡΑ. Ξαναβγήκε ο Περιφερειάρχης και με δηλώσεις διθυραμβικές μας είπε ότι το έργο επιτέλους "μπήκε στ'αυλάκι". 

Αλλά πως μπορεί να τελειώσει ένα τόσο μεγάλο έργο με ελάχιστα έως καθόλου χρήματα - άγνωστο γιατί - με ελάχιστους έως καθόλου εργαζόμενους; μα πάνω από όλα ανίκανους πολιτικούς. 
Ολοκληρώνοντας λοιπόν και αφού θα δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτω, να πως δυο λέξεις ακόμα:
Συναντήσαμε μόνο έναν εργαζόμενο...!!! Τα μηχανήματα έχουν σκουριάσει απ' την ακινησία... Εδώ και 2- 2,5 μήνες δεν κινείται τίποτα... Οι λάσπες έχουν σκεπάσει μηχανήματα και αυτοκίνητα... Η πρόσβαση στον Ασωπό είναι αδύνατη... ο βασικός δρόμος είναι μόνο για τρακτέρ.ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ μόνο τα 3 σκυλιά που φυλάνε το χώρο είναι ζωντανά. 
Και πάνω απ'όλα και σύμφωνα με δημοσιογραφική μας έρευνα, οι εργαζόμενοι ακόμα είναι απλήρωτοι!
Σε προσωπική συνομιλία σήμερα το πρωί με την υπεύθυνη της εταιρείας ΙΟΝΙΟΣ Κα Μαρούλη, με μεγάλη ευγένεια απέφυγε να μας απαντήσει για τα προβλήματα που υπάρχουν...

Εμείς λοιπόν περιμένουμε κανέναν Υπουργό, κανέναν Περιφερειάρχη, κανέναν Αντιπεριφερειάρχη να πάει να κόψει καμιά κορδέλα στο "νεκροταφείο" του Ασωπού. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ... Σ.Σ. Επειδή το κείμενο γράφτηκε λίγο πριν έλθει ο Περιφερειάρχης στη Κόρινθο θέλω να προσθέσω τα λόγια του. " την ερχόμενη Δευτέρα αναμένονται θετικές εξελίξεις από μέρους των τραπεζών" ας αναμένουμε...

Νίκος Νικολόπουλος
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙ "ΜΥΘΟΙ... ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ", Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator