ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ - Bullying κατήγγειλε η Εύη της τέχνης !!!

0


ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ BLOGS ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΥΗ…
Αυτό και αν είναι σόου. Η αποτυχημένη υποψήφια βουλευτής ΝΔ Αρκαδίας σήμερα Μεγάλη Πέμπτη επισκέφθηκε με κάμερες τον Εισαγγελέα Τρίπολης όπου και κατέθεσε μήνυση σε blogsδηλώνοντας πως τις ασκούν bullying!!!.
Ακόμα δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα γέλια μιας που η Εύη με αυτή την κίνηση της ομολογεί πως τελικά οι ''γαμημένοι οι Αρκάδες'' όπως αυτή τους αποκαλεί είχαν απόλυτο δίκιο που την μαύρισαν στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές...

Στην μήνυση της αναφέρει μάλιστα και τα παιδιά της κάτι που ειλικρινά μας αηδιάζει πως μια μάνα μπορεί να χρησιμοποιεί τα παιδιά της για πολιτικούς σκοπούς.

Δεν είδαμε όμως στις δηλώσεις της με τους ΙΧ μπουκωμένους από τα χρήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου (arcadiaportal) δημοσιογράφους να δηλώνει που και πότε τα blogs την συκοφάντησαν. 

Μήπως ήταν συκοφαντία που η ίδια σε βίντεο αποκαλεί τους Αρκάδες γαμημένους;



Μήπως είναι συκοφαντία που ο μπαμπάς της Πέτρος υπογράφει έργα εκατ. ευρώ για την οικογενειακή τους επιχείρηση ΚΑΣΤΑΤ Α.Ε;

Μήπως είναι συκοφαντία που σε κάθε εκδήλωση με ξένους τουριστικούς πράκτορες ο μπαμπάς της Πέτρος παίρνει μαζί τον σύζυγο της Νάσο που στο επάγγελμα είναι τουριστικός πράκτορας;

Σε κάθε περίπτωση για εμάς αυτή η κίνηση της αποτυχημένης Εύης Τατούληείναι βούτυρο στο ψωμί μας.

Το NEWSARCADIA δεν θα κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία. 

Όποιος εισαγγελέας μας καλέσει θα παραστούμε και θα καταθέσουμε τα ερωτήματα μας και τα στοιχεία μας για πολλά θέματα που αφορούν διαγωνισμούς της Περιφέρειας, συνέδρια και ειδικά το μεγάλο σκάνδαλο των σκουπιδιών με την ΤΕΡΝΑ που ήδη όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου ζητούν την ακύρωση του διαγωνισμού με επερώτηση τους στην βουλή

Από Τρίτη του Πάσχα ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου.

Καλό Πάσχα

Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ - Bullying κατήγγειλε η Εύη της τέχνης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator