7th Nafplio-Corinthia Historic Rally 2015 - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

0


O AC3 μετά το επιτυχημένο 6th Midnight Summer Rally 2014, συνδιοργάνωσε με το φιλόξενο Δήμο Bέλου –Βόχας και το 7th Nafplio-Corinthia Historic Rally 2015, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ανοιξιάτικο καιρό τις απογευματινές ώρες την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βέλου –Βόχας, οι ενθουσιώδεις για αγωνιστικές εκδηλώσεις δημότες και τα Κορινθιακά πληρώματα με την συμμετοχή τους, αποτέλεσαν βασικούς συντελεστές της επιτυχίας.
Τα 36 κλασσικά αυτοκίνητα που εκκίνησαν αποτέλεσαν πόλο έλξης και αντικείμενα θαυμασμού για τους κατοίκους στην εκκίνηση, διαδρομή, ανασυγκρότηση και τερματισμό.
Το τοπικό οδικό δίκτυο μας έδωσε τη δυνατότητα σχεδίασης μιας συνεκτικής τεχνικής διαδρομής μέσα από ημιορεινούς αμπελώνες μήκους 115 χλμ, όπου πραγματοποιήθηκαν 6 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας συνολικού μήκους 48 χλμ, με 11 χρονομετρήσεις.
Τα πληρώματα κλήθηκαν να ανταγωνιστούν σε Μ.Ω.Τ. από 33-49 χλμ/ωρα, μη δεδομένες όλες εξ΄ αρχής, αλλά και με υποχρεωτική στάση μέσα σε Ε.Δ.Α που προβλημάτισαν, άρεσαν και καθόρισαν κατά πολύ την γενική κατάταξη. 
Ακριβέστεροι όλων και νικητές είναι οι : Γιαννούλης Μανώλης–Ηλιοπούλου Ελένη (Mercedes 350 SLC ) , Κονταράτος Θεμιστοκλής-Ιατρίδης Ιούλιος (Mercedes Benz 450 SL) και Γεωργακόπουλος Γιώργος- Τσιτσιλώνης Κωνσταντίνος (Μοrris Mini).
Οι νικητές των επί μέρους κατηγοριών φαίνονται στο http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG150510-AC3/ της Ironteam , η οποία με την ταχύτητα εξαγωγής και ανάρτησης των αποτελεσμάτων, συντελεί τα μέγιστα στην άμεση ενημέρωση των πληρωμάτων και στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Στην άτυπη κατάταξη των αυτ/των χωρίς συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων-που έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμμετέχοντες- διακρίθηκαν οι : Σιώτος Ιωάννης-Καίσαρ Νικηφόρος, Λυμπερόπουλος Βασίλης-Γούμενος Γεώργιος και Κολιόπουλος Σωτήρης-Βλαχογιάννη Μαρία . Ευχαριστούμε τις λέσχες ΦΙΛΠΑ ,ΣΙΣΑ ,ΑΛΑΚ ,το TRIUMPH CLUB και το ΦΟΥΓΑΡΟ καθώς και τους φίλους και μέλη της Λέσχης που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή Βέλου –Βόχας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης ευελπιστώντας στο μέλλον για συνέχιση της συνεργασίας μας.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3






































Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "7th Nafplio-Corinthia Historic Rally 2015 - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator