Θα μας τρελάνεις κ.Θελερίτη;;; Βρακί δεν έχει ο κώλος μας η Χάρτα για την ισότητα μας μάρανε !!!

0



Βρακί δεν έχει ο κώλος μας η Χάρτα για την ισότητα μας μάρανε !!!

Δείτε τη σημερινή ανάρτηση της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μαρίας Θελερίτη:

Η Χάρτα απευθύνεται στις τοπικές και περιφερειακές αρχές της Ευρώπης, οι οποίες με την υπογραφή της αναλαμβάνουν δημόσια επίσημη δέσμευση για την προώθηση της αρχής της Ισότητας των Φύλων και για την υλοποίηση δράσεων που διατυπώνονται στη Χάρτα και εξειδικεύονται στον Οδηγό Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να συγκροτήσουν Δημοτικές Επιτροπές Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.)

Η Χάρτα απευθύνεται στις τοπικές και περιφερειακές αρχές της Ευρώπης, οι οποίες με την υπογραφή της αναλαμβάνουν δημόσια...
Posted by Μαρία Θελερίτη on Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015


Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα μας τρελάνεις κ.Θελερίτη;;; Βρακί δεν έχει ο κώλος μας η Χάρτα για την ισότητα μας μάρανε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator