Η ΕΡΤ προσφέρεται ως παραμάγαζο της ΑΕΠΙ;

0


Ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι σημαίνει Ορθή Χρήση διορίζεται πρόεδρος της ΕΡΤ. Ο νέος πρόεδρος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΠΙ. Μίας Ανώνυμης εταιρίας που δρα ως μαφία και απειλεί ιδιοκτήτες μικρών μαγαζιών με πρόστιμα, κλείσιμο ή και φυλάκιση, αν δεν πληρώσουν τα απαιτητά ποσά για μία τηλεόραση ή ένα ραδιόφωνο που έχουν στον χώρο τους. (με εκατοντάδες παραδείγματα)

Αλήθεια, πως ακριβώς αυτός ο άνθρωπος που θεωρεί ότι θα πρέπει να τον πληρώνουν τα καφενεία για μία ζωή επειδή κάποτε έγραψε ένα τραγούδι, θα προστατέψει τον πολιτισμό, την τέχνη και την δημόσια ραδιοτηλεόραση;

Αυτό που χρειάζεται, είναι σοβαρές αλλαγές στη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και η αλλαγή του τρόπου που λειτουργεί ΑΕΠΙ.

Δεν έχουμε τίποτα με το πρόσωπο και το καλλιτεχνικό του έργο, αλλά η θέση του προέδρου της ΕΡΤ δεν ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που όλη τη ζωή του μάχεται για την ιδιοποίηση του παραγόμενου πολιτισμού.
Και σίγουρα αυτό που ΔΕΝ χρειάζεται, είναι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου Public Domain αρχείου να έχει πρόεδρο έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει κοινό, αλλά μόνο ιδιωτικό συμφέρον.

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΡΤ προσφέρεται ως παραμάγαζο της ΑΕΠΙ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator