Εκτέλεσε με αντιαεροπορικά πυρά τον υπ. Αμυνας ο Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή... αποκοιμήθηκε

0


Νεκρός, μετά από εντολή του Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ν. Κορέας ο υπουργός Άμυνας της Πιονγιανγκ με την κατηγορία της προδοσίας αφού αποκοιμήθηκε σε μια εκδήλωση στην οποία παρέστη ο ηγέτης της χώρας.

Ο υπουργός Άμυνας Χιον Γιονγ Τσολ καθαιρέθηκε και θανατώθηκε από εκτελεστικό απόσπασμα, σύμφωνα με τα μέσα, επειδή έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Κιμ με το να αφεθεί να τον πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής εκδήλωσης.

Τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας αναφέρουν ότι η είδηση δόθηκε από την εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Σεούλ σε βουλευτές κατά την συνάντησή τους την Τετάρτη.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες αφότου ένας ανώτερος αξιωματούχος της Βόρειας Κορέας, ο οποίος αποστάτησε, κατήγγειλε τη δηλητηρίαση της θείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, επειδή «διαμαρτυρόταν» για την εκτέλεση του συζύγου της και θείου του δικτάτορα.
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκτέλεσε με αντιαεροπορικά πυρά τον υπ. Αμυνας ο Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή... αποκοιμήθηκε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator