Η Διαμαντοπούλου είναι γνωστή "σαβούρα" ..."Σαβούρα" με όλη τη σημασία της λέξεως

0


Η Διαμαντοπούλου είναι γνωστή "σαβούρα" ..."Σαβούρα" με όλη τη σημασία της λέξεως 
...Το φημισμένο "τσόκαρο" της Κοζάνης ...Το απολύτως τίποτε, που έζησε πλούσια, πουλώντας σοσιαλιστικά "φούμαρα" ..."Σοσιαλίστρια", πολυτελείας 
..."Σοσιαλίστρια", η οποία έζησε εξαιτίας τής "παντογνωσίας" που της πρόσφερε το Πανεπιστήμιο ..."Παντογνώστης", από τότε που υπάρχει. Με ένα πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού έμαθε τα πάντα για τα πάντα ...και για πάντα. Από 25 χρονών Νομάρχης Καστοριάς ...άγνωστο με ποια "προσόντα" επιλέχθηκε. "Ξίφος" μπορεί να μην είχε, αλλά υποθέτουμε ότι τη "θήκη" θα την είχε "κάψει" από την πολύ τη χρήση. Από εκεί και πέρα η υψηλή κρατική θέση ήταν "ταρίφα" γι' αυτήν ...Βουλευτής, Υπουργός, Επίτροπος και μέλος τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Ξεκίνησε ως "σοσιαλίστρια" και κατέληξε συνδαιτυμόνας των Ρότσιλντ και όλων των τοκογλύφων. Ξεκίνησε άπλυτη και αξύριστη "σοσιαλίστρια" της επαρχίας και ανακάλυψε εκ των υστέρων τα κομμωτήρια και τα beaute της πρωτεύουσας και της Ευρώπης. Προωθήθηκε μέσα από το πανεπιστημιακό παρακράτος, αλλά για το δικό της παιδί επέλεξε τα Κολέγια. Συνδικαλισμένη σοσιαλίστρια εκείνη την εποχή σημαίνει ότι ως φοιτήτρια ούτε καν παρουσιαζόταν στις εξετάσεις. Της έστελναν τη βαθμολογία σπίτι, για να μην κουράζεται ...Αυτή μπορεί απλά να πλήρωνε το "κατιτίς" τού "ντελιβερά".
Αυτό το "τέρας" τής μορφώσεως ανέλαβε να εφαρμόσει τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην πατρίδα μας και άρα και να λύσει το πρόβλημα των Πανεπιστημίων με βάση τα συμφωνηθέντα στις μυστικές συνεδριάσεις τής λέσχης ...Συμφωνηθέντα, τα οποία θα δούμε παρακάτω πόσο σημαντικά είναι για τους δανειστές μας. "Υπαρχηγός" της σε αυτήν την προσπάθεια, η Υφυπουργός Παιδείας εκείνη την εποχή, η Εβραία Χριστοφιλοπούλου ...Της ίδιας γενιάς, και ομοεθνής τού "οραματιστή" Γιωργάκη. Αυτές ξεκίνησαν το "ξεχαρβάλωμα" της δημόσιας ανώτατης παιδείας.

Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Διαμαντοπούλου είναι γνωστή "σαβούρα" ..."Σαβούρα" με όλη τη σημασία της λέξεως"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator