Βόμβα μεγατόνων από την Γιόκο Όνο: "Είχαμε ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον"

0


Βόμβα μεγατόνων προκάλεσαν οι δηλώσεις της χήρας του John Lennon, Yoko Ono, η οποία μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι στις αρχές του 1970 γνωρίστηκε με την Hillary Clinton στη Νέα Υόρκη και είχαν μια ερωτική περιπέτεια.

Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί, έγινε ενώπιον δημοσιογράφων, όταν την ρώτησαν για την υποψηφιότητα της Hillary Clinton και την πιθανότητα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η χήρα του John Lennon, βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει μια συλλογή από φλιτζάνια και πιατάκια σε έκθεσή της στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, κοίταξε έκπληκτη τους ρεπόρτερς παραδεχόμενη ότι όχι μόνο έχει συναντήσει πολλές φορές την πρώην Πρώτη Κυρία στο παρελθόν σε διαδηλώσεις κατά του Πολέμου του Βιετνάμ στη δεκαετία του '70, αλλά ότι είχαν και μια... πιο στενή σχέση.

Χαμογελώντας τόνισε ότι η εκλογή της θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για την κοινότητα δικαιωμάτων των γκέι, λεσβιών, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ στην Αμερική.

Όπως αποκάλυψε, οι δυο τους είχαν σχέση όταν γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 1970.

"Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά τις διαδηλώσεις και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε αρκετές από τις αρχές μας για σεξουαλική ισότητα και μάχη κατά της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία μεγαλώσαμε. Είχαμε μια ερωτική περιπετειούλα όταν ζούσα με τον Lennon στο Μανχάταν και η Hillary Clinton σπούδαζε στο Yale, αλλά μετά χάσαμε επαφή. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και εύχομαι τα καλύτερα για την εκστρατεία της", ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης γράφουν πως η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να επηρεάσει τους ψηφοφόρους, όμως προηγούμενες κατηγορίες κατά της Hillary Clinton για το λεσβιακό παρελθόν της δεν έδειξαν να αντιμετωπίζονται αρνητικά από τους πολίτες.

Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα μεγατόνων από την Γιόκο Όνο: "Είχαμε ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator