Σουλτς: Έλληνες, όπως ο Βαρουφάκης, μου σπάνε τα νεύρα

0


Αθήνα

Σκληρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε γερμανική τηλεοπτική εκπομπή με θέμα ένα ενδεχόμενο Grexit. «Έλληνες, όπως ο κύριος Βαρουφάκης, μού σπάνε τα νεύρα» δήλωσε στην εκπομπή Maybrit Illner στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

«Θέλω να πω κάτι για την ελληνική κυβέρνηση: Μερικές φορές, Έλληνες όπως ο κ. Βαρουφάκης ή κάποιος άλλος, μου σπάνε τα νεύρα» δήλωσε, διόλου διπλωματικά, ο κ. Σουλτς.

Προς υπεράσπιση του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αν και δεν κατανοεί τι ακριβώς κάνει, καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στην εξουσία μόλις έξι μήνες. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, τόνισε, δεν τα προκάλεσε αυτή η κυβέρνηση, αλλά οι προηγούμενες.

Σε μία έντονη συζήτηση στη γερμανική τηλεόραση, ο κ. Σουλτς εμφανίστηκε απόλυτος, λέγοντας ότι μία έξοδος από το ευρώ «θα οδηγήσει αυτομάτως σε έξοδο από την ΕΕ».

Μάλιστα, όταν έγινε αναφορά στην επικαιροποιημένη λίστα μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης, ο Μάρτιν Σουλτς είπε: «Είμαι ως εδώ» και τόνισε ότι οι Έλληνες έχουν την ευθύνη να αποδεχθούν τη βοήθεια που τους προσφέρει η Ευρώπη.

Στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος του σλοβακικού κόμματος Ελευθερία και Αλληλεγγύη Ρίτσαρντ Σούλικ είπε: «Οι Έλληνες δεν έχουν καμία πιθανότητα να επιβιώσουν σε μια νομισματική ένωση με χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία ή η Ολλανδία».

Στο πάνελ της εκπομπής βρισκόταν ο Γιώργος Χονδρός, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom ΔΟΛ
Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σουλτς: Έλληνες, όπως ο Βαρουφάκης, μου σπάνε τα νεύρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator