ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η αστυνομία αντιμετώπισε τον Κούγια "σαν σκουπίδι... σαν ένα τίποτα" !!!

0



Χθες το βράδυ η αστυνομία πήρε τις πινακίδες από το αυτοκίνητο του Κούγια που είχε παρκάρει παράνομα στον πεζόδρομο της Κορίνθου και πολύ καλά έκανε.
Το θέμα "παίχτηκε" από συγκεκριμένο μέσο ως εξής:

Τελικά αν νομίζει πως η Κόρινθος θα ησυχάσει εύκολα από τα κατορθώματα του Αλέξη Κούγια ,είναι γελασμένη.Πριν καταλαγιάσουν τα θλιβερά επεισόδια του κ. Κούγια με την αστυνομία στο γήπεδο της Κορίνθου έρχεται άλλο κατόρθωμά του
Αυτή την ώρα άνδρες της Τροχαίας Κορίνθου αφαιρούν τις πινακίδες από την πόρσε του ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια ο οποίος την είχε παρκάρει προκλητικότητα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης πάνω στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης.
Στους αστυνομικούς που έκαναν άψογα την δουλειά τους έπεσαν κυριολεκτικά επάνω τους οι στενοί συνεργάτες του δημάρχου Κορινθίων και δημοτικοί του σύμβουλοι Γιώργος Φαρμάκης και Παναγιώτης Λαμπρινός (πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ) ώστε να παραβούν το καθήκον τους και να μην αφαιρέσουν τις πινακίδες.
Τους έλεγαν μάλιστα «έλα ρε παιδιά τι κάνετε τώρα . Του κ. Κούγια είναι το αμάξι και θα έρθει σε λίγο να το πάρει» και άλλα τέτοια .
Ειδοποιηθείς ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στον πεζόδρομο που είχε παρκάρει το αμάξι του και με το γνωστό του ύφος να άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς γιατί του ξήλωσαν τις πινακίδες!
Τελικά οι αστυνομικοί -προς τιμήν τους- δεν ενέδωσαν στις φωνές και τις πιέσεις και αφαίρεσαν τις πινακίδες της παρανόμως σταθμευμένης Πόρσε, αποδεικνύοντας ότι δεν κάνουν διακρίσεις στους πολίτες.
Η παρέα του Γιώργου Φαρμάκη μαζί με την σύζυγό του π.Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη , τον Παναγιώτη Λαμπρινό και ένα άλλο άτομο βρισκόντουσαν στην παρακείμενη καφετέρια PIETRIS.
Οι εξελίξεις θα μεταφερθούν τώρα στα γραφεία της Τροχαίας Κορίνθου.


Τελικά πότε η αστυνομία της Κορίνθου κάνει "καλά τη δουλειά της";;; 

Ρωτάμε γιατί παλαιότερα διαβάζαμε το παρακάτω στο ίδιο μέσο:


Αξιότιμε κ.Ταξίαρχε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας ,
Χρειάστηκε να επισκεφθούμε εμείς προσωπικά την υπαστυνόμο υπηρεσίας του τμήματος Τροχαίας Κορίνθου ,για να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις για την κλήση που λάβαμε από κάποια παράβαση με την δίκυκλη μηχανή μας . Δυστυχώς κανείς μας δεν είναι άγιος και όλοι μπορεί να υποπέσουμε σε κάποιο παράπτωμα. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε συγκεκριμένος και αιτιολογημένος με επίσημο έγγραφο λόγος που υποπέσαμε στην παράβαση.
Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μας που επισκεπτόμασταν για προσωπικό λόγο την Αστυνομική Διεύθυνση . Και αυτό γιατί θέλαμε να δείξουμε στην υπαστυνόμο σας, ότι την μηχανή την είχαμε αφήσει σε αυτό το σημείο σε μια άκρη του πεζόδρομου της Ερμού επειδή είναι κεντρικά και έχει φως για να μην την κλέψουν.....
Τελικά με το ίδιο βλοσυρό και αγέλαστο ύφος μας είπε να φύγουμε και να έρθουμε σε δέκα μέρες να πάρουμε τις πινακίδες ,για να λήξει η τιμωρία μας για το έγκλημα που είχαμε κάνει. Και μάλιστα κάτω από συνθήκες ανωτέρας βίας!Εντάξει λοιπόν .
Θα υποστούμε τις συνέπειες του νόμου -αφού το έκρινε το ΟΡΓΑΝΟ -έστω κι αν είχαμε αποδεδειγμένη δικαιολογία και μάλιστα για σοβαρό θέμα όπως είναι η υγεία ενός ανθρώπου.Θέλαμε όμως πραγματικά να μας πληροφορήσετε κύριε Ταξίαρχε ,αυτούς τους τρόπους και αυτή τη συμπεριφορά έχει διδαχθεί η νεαρή αυτή υπαστυνόμος από τις σχολές της Αστυνομίας που πέρασε;
Να βλέπει και να αντιμετωπίζει τον πολίτη σαν σκουπίδι ,σαν ένα “τίποτα”;Ή μήπως έχει ανάγκη το “κοριτσάκι” από επιβεβαίωση; Ότι είναι δηλαδή η εξουσία που επιβάλει το δικό της!
Ότι κι αυτή σαν γυναίκα κάνει για να πάρει ρόλο “στους σκληρούς του Μαϊάμι”;
Βλέπω τον επόμενο πολίτη μετά από εμάς που θα πάει να εκφράσει την δική του άποψη για αμφιλεγόμενη παράβαση να τον δέσει με χειροπέδες και να τον βάλει κάτω από μια λάμπα για ανάκριση!Κρίμα κύριε Ταξίαρχε γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά σήμερα στην αστυνομία με άλλο ύφος και ήθος που δίνουν πραγματικά την εικόνα ότι είναι στην υπηρεσία και όχι στην καταδυνάστευση του πολίτη.
Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις-λίγες φαντάζομαι-σαν την υπαστυνόμο της Τροχαίας Κορίνθου που χαλάνε την εικόνα της σύγχρονης αστυνομίας και την γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω!
Αυτό το ρεπορτάζ θα το στείλουμε και στο γραφείο του Υπουργού Δημόσιας Τάξης του κ.Δένδια για να έχει κι αυτός μια εικόνα ,μήπως και χρειαστεί να παρασημοφορήσει την εν λόγω υπαστυνόμο.
Λ.Γ
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η αστυνομία αντιμετώπισε τον Κούγια "σαν σκουπίδι... σαν ένα τίποτα" !!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator