Θεσσαλονίκη: Φαρμακοποιός μπουγελώνει σκύλο για να τον διώξει (video)

0


Δυο βίντεο που δείχνουν έναν άντρα και μια γυναίκα να καταβρέχουν ένα σκύλο που ξαπλώνει χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο πεζοδρόμιο, έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες ώρες σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τη περιγραφή του βίντεο, ένας φαρμακοποιός ρίχνει νερό με χλωρίνη με έναν κουβά στο σκύλο, ενώ σε ένα άλλο βίντεο μια γυναίκα καταβρέχει το σκύλο με ένα ποτήρι.

Το περιστατικό σύμφωνα με τη περιγραφή έχει συμβεί στην περιοχή Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Τα βίντεο έχουν αποσυρθεί από τον χρήστη που αρχικά ανέβασε το υλικό. Δεν είναι γνωστό αν το βίντεο είναι πραγματικά από την περιοχή και το πότε έχει γίνει η λήψη του βίντεο. 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για το περιστατικό αναφέρει «Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους.»


Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θεσσαλονίκη: Φαρμακοποιός μπουγελώνει σκύλο για να τον διώξει (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator