ΑΥΤΗ είναι νέα υφυπουργός Εξωτερικών… ΔΕΙΤΕ ποια είναι η κυρία!

0


Εκτός από την Ολγα Γεροβασίλη, το νέο γυναικείο πρόσωπο στο κυβερνητικό σχήμα είναι αυτό της 56χρονης Αχαϊής ακαδημαϊκού Σίας Αναγνωστοπούλου.

“Η τουρκολαγνος νέα υφυπουργός εξωτερικών…(μπροστα της ωχριά η Ρεπούση)
Σια Αναγνωστοπούλου: 

ΕΙNAI AYTH ΠΟΥ ΕΒPIZE ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ TON MAKAPIO KAI TON XPIΣTOΔOYΛO KAI YΠOΣTHPIZE TOYΣ TOYPKOKYΠPIOYΣ!
Ίσως η πλέον επικίνδυνη της Νέας Τάξης…!
Υπέγραψε το 2004 τη διακήρυξη υπέρ του εκτουρκισμού της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν (πρώτο συνημμένο)…
Είναι μέλος του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς και του δίκτυο Transform! (8ο και 10ο συνημμένα), κατά της απόσυρσης του βιβλίου της Στ’ δημοτικού της Χανούμ Ρεπούσας (τρίτο συνημμένο), υπέγραψε το «308 πολίτες ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό» (4ο συνημμένο), είναι ιδρυτικό μέλος της δήθεν Κοινωνίας της Δημοκρατίας (τελευταίο συνημμένο) και γενικά η ΣΙΑ βρίσκεται κάτω από οποιαδήποτε νεοταξική πέτρα και αν σηκώσεις.
Τι έχει τώρα να πει;

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ”…

Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΥΤΗ είναι νέα υφυπουργός Εξωτερικών… ΔΕΙΤΕ ποια είναι η κυρία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator