Θεατρική παράσταση: "Τρωάδες" του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο, στο Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών Νεμέας

0


Στα παράλια της λεηλατημένης Τροίας, οι αιχμάλωτες Τρωαδίτισσες και η βασίλισσά τους, Εκάβη, θρηνούν για τα δεινά τους. Όσες έχουν απομείνει ζωντανές από την ξεκληρισμένη βασιλική οικογένεια θα δοθούν δώρο στους Αχαιούς, ενώ ο εγγονός της Εκάβης, ο μικρός Αστυάνακτας, γκρεμίζεται από τα τείχη, θύμα της σκληρότητας των κατακτητών. Οι φλόγες αφανίζουν την Τροία και οι γυναίκες, απελπισμένες, οδηγούνται στα πλοία που θα τις μεταφέρουν πέρα από το Αιγαίο, σκλάβες στα σπίτια των νικητών. 

Οι Τρωάδες είναι ένα αμείλικτο κατηγορώ για τις φρικαλεότητες του πολέμου και ένα σπαρακτικό αίτημα για αλληλεγγύη και ανθρωπισμό.

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης

Διανομή:

Εκάβη: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη 

Ανδρομάχη: Μαρία Κίτσου

Κασσάνδρα: Κόρα Καρβούνη 

Ταλθίβιος: Νίκος Ψαρράς

Ποσειδών: Θέμης Πάνου

Aθηνά: Κωνσταντίνα Τάκαλου

Μενέλαος: Κρατερός Κατσούλης 

Ωραία Ελένη: Ελένη Ρουσσινού 



6ο Φεστιβάλ Green Theater


"Τρωάδες" του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο

Δευτέρα 27 Ιουλίου

Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών Νεμέας

Ώρα έναρξης 21.30




Προπώληση εισιτηρίων

Κόρινθος: Bazaart, Κύπρου 86 τηλ. 2741040004

Λουτράκι: Beeloo, Ποσειδώνος 15, τηλ. 2744400276

Βραχάτι: Βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου, τηλ. 2741051133

Νεμέα: Πρακτορείο Δαληβίγκα, τηλ. 2746022972

Αρχαίες Κλεωνές: Θέατρο, τηλ. 2746031262-6958450068

Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θεατρική παράσταση: "Τρωάδες" του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο, στο Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών Νεμέας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator