ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2015-2016

0






ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2015 -2016

Η ομάδα μας διανύει την 9η ημέρα προετοιμασίας ,και μιλήσαμε με τον προπονητή μας τον κο Χριστόπουλο ,και τον κεντρικό μας τον Παν Πελεκούδα ,για την πορεία της .

Ο Προπονητής μας δήλωσε ευχαριστημένος από την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας που συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις (πρωί γυμναστήριο – απόγευμα γήπεδο), και παρόλο την κούραση διακρίνει πολύ καλή διάθεση και θέληση από όλους τους παίκτες του, οι καθημερινές διπλές προπονήσεις θα συνεχίσουν για άλλες 3 εβδομάδες.

Επίσης ,μας ενημέρωσε ότι η ομάδα θα συμμετέχει και στο τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο στην Νέα Πέραμο η Κύζικος , αλλά πολύ πιθανόν να γίνει και ένα φιλικό πριν από αυτό το τουρνουά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Πελεκούδας , ο οποίος αναφέρθηκε και αυτός στην κούραση που υπάρχει λόγο των διπλών προπονήσεων , παρόλα αυτά στάθηκε στο γεγονός ότι διακρίνει καλό κλίμα , πολύ διάθεση , μα πάνω από όλα αθλητές με κίνητρα.

Μετά τον ρωτήσαμε να μας πει ποιο είναι το δικό του κίνητρο ,και μας απάντησε ότι στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο , να βελτιώνεται συνεχώς να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική ομάδα , αλλά και να κάνει κάποια επιτυχία με την εθνική ομάδα , και γιατί όχι να συνδέσει το όνομα του με κάτι καλό στον παμβοχαϊκό.

Μας δήλωσε ευχαριστημένος που συνεργάζεται πρώτη φορά (αν και κατάγονται και οι δύο από την Πάτρα) με τον προπονητή μας .

Και για το τέλος τον ρωτήσαμε για τους στόχους της ομάδας μας την φετινή περίοδο.

Μας απάντησε ότι βασικός στόχος είναι η άνετη παραμονή ,να παίξουν ένα καλό και ελκυστικό βόλεϊ ώστε να επιστρέψει σιγά σιγά ο κόσμος στο γήπεδο και να το γεμίζει σε κάθε εντος έδρας παιχνίδι..
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2015-2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator