Βίντεο σοκ: Ο Τζον Λένον κοροϊδεύει ΑμεΑ κατά τη διάρκεια συναυλίας των Beatles

0


Ένα βίντεο που δείχνει τον Τζον Λένον να κοροϊδεύει άτομα με ειδικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Beatles, έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή.

Η προσβλητική συμπεριφορά του διάσημου Άγγλου μουσικού είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής It Was Alright In The 1960s και τον δείχνει να μιμείται τις κινήσεις και τις γκριμάτσες των ανθρώπων με αναπηρία.

Αυτή η συμπεριφορά του, ίσως πιο αγαπημένου και πιο θρυλικού "σκαθαριού" αποτελεί μια δυσάρεστη έκπληξη για τους φανατικούς θαυμαστές του συγκροτήματος και όχι μόνο. Μάλιστα, ακόμη πιο παράξενο είναι το γεγονός ότι ο Λένον είχε διακριθεί για τις δράσεις που πραγματοποιούσε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ήταν ηγετική μορφή του κινήματος ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Το βίντεο έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τα σχόλια κατά του μουσικού δίνουν και παίρνουν, με αρκετούς από αυτούς αν υποστηρίζουν ότι το χιούμορ του ήταν πολύ σκληρό.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο σοκ: Ο Τζον Λένον κοροϊδεύει ΑμεΑ κατά τη διάρκεια συναυλίας των Beatles"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator