Καμμένος: Αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη βουλή, θα πάμε σπίτι μας

0


Κατηγορηματικά απέρριψε ο Πάνος Καμμένος το σενάριο συμμετοχής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε μία πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας παράλληλα ξεκάθαρα πως εάν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή, ο ίδιος θα αποχωρήσει από την πολιτική.
Καμμένος: Αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη βουλή, θα πάμε σπίτι μας
Ο Π. Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, κατηγορηματικά δήλωσε ότι “θα αποχωρήσω από την πολιτική εάν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή”. Θα πάμε σπίτι μας, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, διευκρίνισε, επισημαίνοντας ότι οι δημοσκοπήσεις πάντα έδειχναν εκτός Βουλής το κόμμα του, καθώς “μάλλον προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη”.
Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως “εγώ με το ΠΑΣΟΚ δεν συνεργάζομαι. Δεν θα κάτσω με τον Βενιζέλο στην ίδια κυβέρνηση” τόνισε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε, επίσης την ευχή το ΠΑΣΟΚ να διώξει τα βαρίδια του κόμματός του. Άφησε ωστόσο ένα “παράθυρο” συνεργασίας με το “Ποτάμι, σημειώνοντας ότι αν ξεκαθαρίσει τη θέση του για τα εθνικά θέματα, είμαστε διατεθειμένοι να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα.
Επιπλέον, ο κ. Καμμένος εκτίμησε πως την επομένη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “θα απελευθερωθούν δυνάμεις” και διευκρινίζοντας ότι “μπορούμε να πάρουμε μαζί μας” τους μετριοπαθείς βουλευτές.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως αδίκησε εν γνώσει του τον Παύλο Χαϊκάλη που τον άφησε εκτός ψηφοδελτίων, εξαπολύοντας βολές ταυτόχρονα προς τη ΝΔ, η οποία, όπως είπε, έχει στα ψηφοδέλτιά της τον μισό ποινικό κώδικα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καμμένος: Αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη βουλή, θα πάμε σπίτι μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator