Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκρουστεί με τους ολιγάρχες και τη διαπλοκή, ένα σύντομο ανέκδοτο

0


Στον αγώνα της ΑΕΚ με την ομάδα των Ιωαννίνων (13/9/2015) είχαμε μια πανοραμική εικόνα 1000 λέξεις : ο υπ. αρ. 2 εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Α. Φλαμπουράρης, ο αρχιερέας της μαύρης «επιχειρηματικότητας» και της διαπλοκής Δ. Μελισσανίδης και από κοντά 1-2 περίεργα πρόσωπα, θα τα έλεγες, επί το ευγενικότερο, σωματοφύλακες.

Με­ρι­κούς μήνες πριν - τον Ια­νουά­ριο του 2015 - ο συ­νταγ­μα­τάρ­χης Αχ­μέντ Με­σμέ­ρι, εκ­πρό­σω­πος των ενό­πλων δυ­νά­με­ων της Λι­βυ­ής, κάνει σο­βα­ρό­τα­τες κα­ταγ­γε­λί­ες για με­τα­φο­ρά τζι­χα­ντι­στών με το πλοίο Araevo της Aegean Shipping Enterprises Company, η οποία σχε­τί­ζε­ται με την οι­κο­γέ­νεια Με­λισ­σα­νί­δη.

Με την εγκα­τά­στα­ση της νέας δη­μο­τι­κής αρχής και του δη­μάρ­χου Άρη Βα­σι­λό­που­λου ξε­κι­νούν εγκλη­μα­τι­κές επι­θέ­σεις χού­λι­γκανς του Με­λισ­σα­νί­δη ενα­ντί­ον δη­μο­τι­κών συμ­βού­λων, του δη­μάρ­χου, δη­μο­τών, αλ­λη­λέγ­γυων δια­δη­λω­τών, όλων όσων αντι­δρού­σαν για το θέμα του γη­πέ­δου της ΑΕΚ, με απο­τέ­λε­σμα βα­ρύ­τα­τους τραυ­μα­τι­σμούς - από θαύμα δεν υπήρ­ξαν νε­κροί - και κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση πα­ρα­κώ­λη­ση της λει­τουρ­γί­ας του δη­μο­τι­κού συμ­βου­λί­ου. Στό­χος, να υλο­ποι­η­θούν τα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα του προ­έ­δρου της ΑΕΚ που συν­δέ­ο­νται με την κα­τα­σκευή του γη­πέ­δου. Η δη­μο­τι­κή αρχή, εφαρ­μό­ζο­ντας τους νό­μους του κρά­τους και τις προ­γραμ­μα­τι­κές της δε­σμεύ­σεις, είναι απο­φα­σι­σμέ­νη να μην υπο­χω­ρή­σει στις επι­κίν­δυ­νες απει­λές. Ο αξιό­τι­μος κ. Φλα­μπου­ρά­ρης είχε ήδη προ­ε­κλο­γι­κά «δώσει» τη δη­μο­τι­κή αρχή Ν. Φι­λα­δέλ­φειας - Χαλ­κη­δό­νας. Σή­με­ρα πλάϊ - πλάϊ με τον Δ. Με­λισ­σα­νί­δη  στον κοινό αγώνα δη­λώ­νει, πο­λε­ο­δο­μώ­ντας και νο­μο­θε­τώ­ντας ως ανε­ξέ­λεγ­κτη εξου­σία, ότι τα σχέ­δια του αξιό­τι­μου «επι­χει­ρη­μα­τία» θα προ­χω­ρή­σουν απρό­σκο­πτα.

Τις ίδιες μέρες του αγώνα της ΑΕΚ με την ομάδα των Ιω­αν­νί­νων και των δη­λώ­σε­ων περί γη­πέ­δου έχει ξε­σπά­σει το σκάν­δα­λο με τη συμ­με­το­χή Φλα­μπου­ρά­ρη στην εται­ρία ΔΙΑ­ΤΜΗ­ΣΗ ΑΤΕ. Εν­δια­φέ­ρον πα­ρου­σιά­ζουν και τα πρό­σω­πα που προ­σέ­λα­βε ο πρώην υπουρ­γός ως συμ­βού­λους σε θέ­μα­τα κα­τα­σκευών και πο­λε­ο­δο­μι­κών θε­μά­των.  Business as usual, εντός εκτός και επί τα αυτά ;  Κά­πο­τε ο Α. Πα­παν­δρέ­ου μι­λού­σε για τα νέα τζά­κια. Στην Ελ­λά­δα το παλιό συ­νυ­πάρ­χει με το νέο (Λά­τσης, Αγ­γε­λο­πού­λου και λοι­ποί εντι­μό­τα­τοι κύ­ριοι και κυ­ρί­ες). Οι κυ­βερ­νή­σεις εναλ­λάσ­σο­νται, τα παλιά τζά­κια μέ­νουν και νέα δη­μιουρ­γού­νται. «Ξε­μπερ­δεύ­ου­με με το παλιό» δια­τεί­νε­ται το προ­ε­κλο­γι­κό σύν­θη­μα του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ. Μάλ­λον το νέο είναι μια με­τω­νυ­μία του πα­λιού.

Και για να μην ξε­χνιό­μα­στε στο θέμα της υφαρ­πα­γής της δη­μό­σιας πε­ριου­σί­ας από το ΤΑΙ­ΠΕΔ. Ο υιός Με­λισ­σα­νί­δης συμ­με­τέ­χει στην εται­ρία στην οποία δό­θη­κε σκαν­δα­λω­δώς ο ΟΠΑΠ. 

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκρουστεί με τους ολιγάρχες και τη διαπλοκή, ένα σύντομο ανέκδοτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator