ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: ΝΩΡΙΣ – ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ

0



Ξεκίνησε και η ομάδα των Παλαιμάχων Γυναικών του Παμβοχαικού την προετοιμασία για την καινούργια αθλητική χρονιά .Είναι το πνεύμα και η φιλοσοφία των αθλητριών αυτών τέτοιο που είναι το τμήμα της ομάδας με τις λιγότερες ημέρες διακοπών!!!Δεν θα μπορούσε άλλωστε διότι στις λίγες ημέρες διακοπών τους έλλειψε έντονα η άθληση και το κλίμα της ομάδας.

Έτσι μετά την συνάντηση με τά μέλη της Διοίκησης της ομάδας,στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το τμήμα ρίχτηκαν με κέφι στην δουλειά και υποσχέθηκαν να κάνουν έντονη την παρουσία τους με τα δρώμενά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!!!

Ευχές από όλους για καλή και υγιή αθλητική χρονιά!!!!!!!

****Για όσες θα θελήσουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ και είναι γνωστό ότι το βόλει δεν έχει ηλικίες μπορούν να ενημερωθούν στο τηλ.6944728388
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: ΝΩΡΙΣ – ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator