ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

0





Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου τελέστηκε αγιασμός στο κλειστό Γυμναστήριο 'Γ. Τριαντάφυλλος' με την ευκαιρία έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην τελετή χοροστάτησε ο παπά Κυριάκος, εφημέριος του Βραχατίου και παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου μας καθώς και ο δήμαρχος κος Αννίβας Παπακυριάκος, η αντιδήμαρχος κα Μαρία Καλλίρη, ο δημ. σύμβουλος και πρόεδρος της 'Ανέλιξης' κος Σιάχος οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Γεώργιος Λυκαργύρης και Λεωνίδας Στεργιόπουλος.

Η τελετή έγινε παρουσία των αθλητών και των αθλητριών μας, του συλλόγου, καθώς και γονέων και φίλων.

Χαιρετισμό υπεύθυνε ο δήμαρχος κος Παπακυριάκος και ο πρόεδρος μας κος Μπάρτζης.

Οι ομιλητές και ιδιαίτερα ο πρόεδρός μας που μετέφεραν μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της ανανεωμένης ομάδας μας, που στέκεται περήφανα για Πέμπτη συνεχή χρονιά στα σαλόνια της υψηλής κατηγορίας.

Τόνισαν όμως και την ανάγκη για στράτευση όλων των φιλάθλων και των παραγόντων της περιοχής, για να στηριχτεί το δύσκολο και δαπανηρό έργο που επιτελείτε.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων ακολούθησε παρουσίαση της επαγγελματικής μας ομάδας και η τελετή κατέληξε στον μπουφέ, όπου μας περίμεναν εκλεκτά εδέσματα, ευγενώς προσφερθέντα από χορηγούς του συλλόγου.

Το ΔΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους υποστηρικτές του συλλόγου (Δειπνοσοφιστές και τα ζαχαροπλαστεία Χαραλαμπίδη , Άρτιον , Μασκώτ.) που με την ευγενική τους συνεισφορά συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της τελετής,
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator