TΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015

1



TΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015


Στον αγώνα Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας, που διεξήχθη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015, διακρίθηκαν για ακόμα μία φορά στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο οι κάτωθι αθλητές του Σωματείου Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. υπό τις προπονητικές οδηγίες της Σοφίας Σκανδάλη:

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο γυναικών Α΄ η Χόρτη Αριάδνη από το Μελίσσι, κατέκτησε την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο Γυναικών Α΄ η Γιαννακοπούλου Μαρία, από τη Φενεό, κατέκτησε την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Μικτό Σύνθετο τόξο Α΄ οι αθλητές Κωστόπουλος Αθανάσιος & Γιαννακοπούλου Μαρία κατέκτησαν την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο Ανδρών Α΄ ο Αθανάσιος Κωστόπουλος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο Ανδρών Α΄ ο Σταύρος Κουμερτάς κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Μικτό Ολυμπιακό τόξο Α΄ οι αθλητές Σταματόπουλος Κωνσταντίνος & Χόρτη Αριάδνη , κατέκτησαν την τρίτη Θέση θέση & το χάλκινο μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο νεανίδων η Μπίσια Δήμητρα Μαρία από το Κιάτο κατέλαβε την Πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία Ολυμπιακό τόξο ανδρών Α΄ ο Σταματόπουλος

Κωνσταντίνος από το Κιάτο, κατέλαβε τη δέκατη θέση.

Το σωματείο του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη στήριξη και την ευαισθητοποίησή τους στην προσπάθεια που καταβάλουν οι Κορίνθιοι αθλητές της τοξοβολίας παρέχοντας τους αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνησή τους και τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2015

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "TΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015"
Unknown είπε...

Το παραπανω σωματειο δεν εχει καμια επαφη με την πολη μας και γενικοτερα με τον νομο μας. Οι αθλητες του εχουν δελτιο σε σωματειο των αθηνων και στους αγωνες ουδεποτε γινεται γινεται μνεια για την πολη μας παρα μονο για το ονομα του αθλητη και το σωματειο που ανηκει .Στην ουσια κανενα οφελος για τον τοπο μας . Απο τα παραπανω προκυπτει η ευλογη απορια πως ο δημος Σικυωνιων παραχωρησε ενα δημοτικο κτηριο σε ενα σωματειο που δεν εχει καμια σχεση με τον δημο μας και με τον νομο μας ενω υπαρχουν σωματεια της πολης μας που δεν εχουν χωρο


24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:35 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator