Στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων, πανευτυχής ο Βασίλης Λεβέντης (video)

0


Τι δήλωσε ο συγκινημένος πρόεδρος του κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα

Την απόλυτη ευδαιμονία βιώνει ο Βασίλης Λεβέντης απόψε, αφού έπειτα από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερε να δει την Ένωση Κεντρώων να μπαίνει στη Βουλή.

«Αντέξαμε» ήταν η πρώτη λέξη του κ. Λεβέντη κατά την άφιξή του στα γραφεία του κόμματός του, στο Μεταξουργείο.

«Παρά την πόλωση και τον αβυσσαλέο πόλεμο, αντέξαμε και η νίκη αυτή ανήκει αποκλειστικά στους νέους και τις νέες της χώρας, αυτοί είναι οι "ιδιοκτήτες" αυτής της νίκης» , είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φανερά συγκινημένος.

Το ήθος των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων θα είναι υπόδειγμα και το κύριο χαρακτηριστικό του επόμενου διαστήματος, πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολύ μεγάλες και «θεωρώ ανεπαρκές το σχήμα Τσίπρα - Καμμένου, η εντολή του λαού κατ' εμέ είναι μία κυβένρηση ευρύτερης συνεργασίας» είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Είναι λάθος η ανάγνωση, εκ μέρους του κ. Τσίπρα, ότι μόνος του με τον κ. Καμμένο μπορούν να σηκώσουν το βάρος των μεταρρυθμίσεων του επόμενου διαστήματος» κατέληξε.

photo © ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων, πανευτυχής ο Βασίλης Λεβέντης (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator