Το σκατόψυχο ανθρωποειδές της ημέρας (video)

0


Ανέκαθεν, ακόμα και μεταξύ φίλων, θεωρούσα την τρικλοποδιά ως το τέλος του αστείου. Ακόμη και ως πράξη χιουμοριστική, δηλαδή, την έβρισκα πράξη κρετίνου, την είχα πάντα στο μυαλό μου ως το απόγειο της υποχθόνιας κακοήθειας· να θέλεις να ψιλοβλάψεις κάποιον και να το κάνεις με τον πιο άνανδρο και ύπουλο τρόπο. Και όχι απλά να θέλεις να κάνεις κακό, αλλά να είσαι τόσο λίγος που ούτε το ίδιο σου το κακό να μην έχεις την τόλμη να πράξεις ευθέως. Στο βίντεο, μια μαλακισμένη εικονολήπτρια στην Ουγγαρία βάζει τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που κουβαλάει ένα παιδί, και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ άλλον λόγο να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, πέρα από το ότι είναι βαθιά, παθολογικά, κοινωνιοπαθώς μαλακισμένη. Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια που διατρανώνουν το αυτονόητο με ευφάνταστες ύβρεις, είναι εντελώς περιττό να περιγράψουμε με λόγια γιατί αυτή η γυναίκα είναι άθλια. Βάζω το βίντεο απλώς για ενημερωτικούς σκοπούς, σε περίπτωση που δεν το είδατε ήδη:


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το σκατόψυχο ανθρωποειδές της ημέρας (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator