ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ - Άγριος καβγάς Σκουρλέτη-Κεφαλογιάννη με βαριές εκφράσεις: (video)

0


Εκρηκτικό κλίμα επικράτησε απόψε στο στούντιο της ΕΡΤ σε μια συζήτηση στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, με αποτέλεσμα να φτάσει στα... άκρα.

Πάνος Σκουρλέτης και Μανώλης Κεφαλογιάννης αντάλλαξαν «βαριές» εκφράσεις σε ένα χοντρό καυγά που κατέληξε στην αποχώρηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο κ.Σκουρλέτης χαρακτήρισε τον Κεφαλογιάννη «ψεύτη, χυδαίο, άσχετο και αδαή», με τον υποψήφιο της ΝΔ να τονίζει από την πλευρά του «εχω σπουδάσει στο London School of Economics, εσείς δεν ξέρω τι σκατά έχετε κάνει». Οταν ο κ.Σκουρλέτης σηκώθηκε να φύγει, ο κ.Κεφαλογιάννης του είπε με νόημα «στο καλό» και του έκανε και χαρακτηριστική χειρονομία με τον δημοσιογράφο κ.Χαρίτο να προσπαθεί μάταια να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ - Άγριος καβγάς Σκουρλέτη-Κεφαλογιάννη με βαριές εκφράσεις: (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator