Ακόμη και λατομεία είναι χορηγοί στις πολιτικές φαμίλιες της εξουσίας

0


Οταν οι αθώοι οπαδοί ψηφίζουν το κόμμα που θα τους κυβερνήσει

Από την Ιόλη Πιερίδη

Χρήμα ακόμη και από λατομεία έχουν στην διάθεσή τους πολιτικές φαμίλιες στην Ελλάδα γι΄αυτό και το παιγνίδι γύρω από τις ηγεσίες των κομμάτων που κυβερνούν την χώρα είναι σκοτεινό με τεράστια συμφέροντα να συγκρούονται.

Τα κόμματα εξουσίας είναι εκτός των άλλων και μια μεγάλη μπίζνα δις ευρώ στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Η απόλυτη μπίζνα θα λέγαμε.

Το χαμηλό επίπεδο των στελεχών τους, κάτι βουκόλοι ταβερνιάρηδες, γραφικοί, που έχουν ξεμείνει στην εποχή των FAX αποτελούν ιδανική λύση για τους βαρόνους που τους πληρώνουν και τους ελέγχουν αν με εννοείς.

Οσο πιο αμόρφωτοι και χαμηλού επιπέδου είναι τα στελέχη των κομμάτων τόσο πιο εύκολα θηράματα στο έλεος των εγχώριων συμμοριών.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι 300 της Βουλής (με κάποιες λίγες εξαιρέσεις) είναι στρατιώτες συγκεκριμένων βαρόνων της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Είναι τα καλοταισμένα, υπάκουα και πρόθυμα περιστέρια τους.

Το μόνο που τους αποσχολεί (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις είπαμε) είναι να κουρνιάσουν στην αγκαλιά κάποιου από τους βαρόνους του τόπου.

Οσοι βγαίνουν από το μαντρί τους τρώει ο λύκος καθώς το σύστημα είναι ασφυκτικά ελεγχόμενο.

Ούτε η Τρόικα δεν κατάφερε να το νικήσει.

Κάτω από αυτό το πρίσμα θα πρέπει ο πολίτης να αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις στα κόμματα εξουσίας. Στην ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλαι πότε στο ΠΑΣΟΚ.

Μείνετε συντονισμένοι…
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακόμη και λατομεία είναι χορηγοί στις πολιτικές φαμίλιες της εξουσίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator