Υποκριτική και ψεύτικη η συγνώμη Τσίπρα στους ομοφυλόφιλους

0


Αφού η κυβέρνηση έλυσε όλα τα προβλήματα της χώρας αποφάσισε να ασχοληθεί και με τις ανθρώπινες σχέσεις. Το Σύμφωνο Συμβίωσης ασφαλώς ανήκει σε μια ατζέντα που ταιριάζει στον Αλέξη Τσίπρα. Χτυπά εκεί που θέλει και βλέποντας ότι η απολιτίκ κεντροαριστερά της χώρας που δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο αλλά και ούτε ηθικούς φραγμούς, κάνει το δικό του παιχνίδι.

Είναι εντυπωσιακό, ωστόσο, ένα γεγονός από τη συζήτηση στη Βουλή για τους γκέι. Δεν είναι τα περί κτηνοβασίας του Αμυρά ούτε τα υπονοούμενα των Χρυσαυγιτών για «αδερφές» πολιτικούς (ο λαός λέει ότι όσο περισσότερο μιλάς και διαμαρτύρεσαι γι' αυτό τόσα περισσότερα κρύβεις στο... κρεβάτι σου).

Δεν είναι καν οι δήθεν απελευθερωμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα των γκέι αλλά αν τους φέρει ο γιος τους κανένα γαμπρό στο σπίτι θα τρέξουν σε ψυχίατρο για να ανακαλύψουν τα ενδόμυχα και τις κρυφές επιθυμίες τους.

Το πιο σοβαρό απ' όλα είναι ότι ο έλληνας πρωθυπουργός πήγε στη Βουλή για να κάνει δήλωση και να ζητήσει συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους γιατί καθυστέρησε να ψηφίσει το νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης.

Ένας πρωθυπουργός που δεν είχε το θάρρος και την φιλοτιμία να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα της 10μηνης διακυβέρνησης τώρα ζητά συγγνώμη από τους γκέι.

Καλά άλλοι δεν είχαν σειρά; Οι ψηφοφόροι του που τους κορόιδεψε τόσες πολλές φορές; Οι μισθωτοί που βλέπουν να χάνονται; Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που δεν έχουν δουλειά αλλά τους είχε υποσχεθεί 300.000 νέες θέσεις; Οι συνταξιούχοι που πήγαν να πάρουν τη... 13η σύνταξη που τους είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά βρήκαν άδειο τον λογαριασμό; Και που περιμένουν τη «λυπητερή» από τον Γενάρη και μετά;

Δεν έχει βρει ούτε μια λέξη μετάνοιας για τον εγκληματία Βαρουφάκη, για τους ημίτρελους που διέλυσαν τη διαπραγμάτευση, έκλεισαν τις τράπεζες και έφεραν το νέο Μνημόνιο; Ούτε μια συγγνώμη στους πικραμένους πολίτες που πίστεψαν στις αξίες και την ηθική της αριστεράς;

Και τώρα πουλάει φιλελευθεροποίηση και... μοντέρνες ιδέες βάζοντας κι ένα περιτύλιγμα δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εντάξει, να μην αντιδρούμε με τους γκέι, ας κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους, ας υπογράψουν και 100 σύμφωνα για να παίρνουν τις κληρονομιές. Είναι δικό τους θέμα, αν και μας ενοχλούν σφόδρα οι προσπάθειές τους για την υιοθεσία και το γεγονός ότι κάνουν προκλητική προπαγάνδα της γκέι κοινότητάς τους.

Αλλά δεν μπορεί να έχουμε τον πρωθυπουργό να κοροϊδεύει τον κόσμο και μάλιστα να παίζει ένα ακόμη ύπουλο παιχνίδι. Έχουν καταλάβει άραγε οι γκέι ότι ο Τσιπρας τους χρησιμοποιεί για να προσεγγίσει τον κεντρώο χώρο;

«Χρειάζεται συστράτευση των δημοκρατικών δυνάμεων και των κοινωνικών κινημάτων. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να κυριαρχήσει. Να δικαιώνονται αγώνες. Ανοίγουμε δρόμους και αυτοί οι δρόμοι θα δώσουν τη δυνατότητα όχι μόνο για δικαίωση αγώνων, αλλά και για νέους αγώνες που θα δικαιωθούν στο μέλλον». Αυτά είπε ο Αλέξης Τσίπρας προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ένα ευρύτερο σχέδιο προσέγγισης του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και του Λεβέντη χρησιμοποιώντας ένα ευαίσθητο κοινωνικά θέμα, αυτό των γκέι. Και κάνοντας όνειρα συναίνεσης σε κρίσιμες ψηφοφορίες τους επόμενους μήνες.

Ήτοι, η συγγνώμη στους ομοφυλόφιλους εκτός από προκλητική είναι πέρα για πέρα ψεύτικη. Βάζει μπροστά τις... αδερφές για να μαζέψει τα παλικάρια. Καλή τακτική, αλλά το θέμα είναι αν θα πιάσει στους χαχόλους των άλλων κομμάτων.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποκριτική και ψεύτικη η συγνώμη Τσίπρα στους ομοφυλόφιλους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator