ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κορίνθιος "δημοσιογράφος" καταδικάστηκε να κλαδέψει τα δέντρα στο Korinthian Palace !!!

0



Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε Κορίνθιο "δημοσιογράφο" ο οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα να κλαδέψει τα δέντρα στο Korinthian Palace.

Συμπληρωματικά και λόγω του εξαιρετικού του ταλέντου στα δημόσια κλαδέματα η ποινή προβλέπει να κλαδέψει και τα δέντρα στο διπλανό "Κατάι" ενώ δικαστικοί κύκλοι κάνουν λόγο πως θα επιστρέψει στην Κόρινθο κλαδεύοντας και τις παρακείμενες της διαδρομής πικροδάφνες. 

Για το λόγο αυτό θα διατεθεί από το Δήμο Κορινθίων ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα προσφορά του Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού μετά από αίτηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου Αντώνη Παππά.

Θα διατεθούν επίσης ειδικά οχήματα του Δήμου Κορινθίων για να απομακρύνουν τα κλαριά καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τον καλλωπισμό των δένδρων.

Τη σωστή διαδικασία των εργασιών και την ορθή χρήση των εργαλείων θα επιβλέπει από κοντά ο Δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός με τους στενούς του συνεργάτες Φαρμάκη, Σταυρέλη και τους νομικούς Παππά και Χατζή οι οποίοι θα μπορούν να παρεμβαίνουν δίδοντας οδηγίες στον "δημοσιογράφο" για να τηρηθεί η διαδικασία όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.

Η ποινή προβλέπει όλη η διαδικασία να καλυφθεί ζωντανά από τα τοπικά ΜΜΕ τα οποία είναι ήδη έτοιμα στον συγκεκριμένο χώρο όπως φαίνεται και από τη φωτο που ακολουθεί:


Λόγω των άγιων ημερών και σε μια ένδειξη καλής θέλησης του Δημάρχου Αλέκου Πνευματικού θα μπορεί ο καταδικασθείς να έχει την ηθική συμπαράσταση του αρχισυντάκτη του Big Ball, γνωστού στην πόλη και ως "κλαψομούνη της Κορίνθου", δε θα μπορεί όμως να παρέμβει στις εργασίες καθώς το γράμμα του νόμου είναι πολύ αυστηρό σε αυτό θέμα.

Μάλιστα ο κος Πνευματικός δεσμεύτηκε δημόσια ότι αν το αποτέλεσμα του κλαδέματος τον ικανοποιεί θα προχωρήσει σε απ'ευθείας ανάθεση στον ίδιο "δημοσιογράφο" και το έργο καλλωπισμού των δένδρων στον πρώην σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την εκτέλεση της ποινής θα δοθεί ειδική χοροεσπερίδα στο Korinthian Palace προς τιμήν του "δημοσιογράφου" με όλα τα έξοδα πληρωμένα από... το Επιμελητήριο Κορινθίας και θα του απονεμηθεί το "Χρυσό κλαδευτήρι του Σολομού", ένα ειδικό βραβείο προσφορά της "Ισθμοεμπορικής Μουρούτσος Α.Ε.".




Υ.Γ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κορίνθιος "δημοσιογράφος" καταδικάστηκε να κλαδέψει τα δέντρα στο Korinthian Palace !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator