"Μισάνθρωπος" αυτός που ταΐζει καθημερινά 4.500 ανθρώπους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας;;;

0


Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας που καιρό τώρα σωπαίνει βλέποντας την καταστροφή που φέρνει το Μνημόνιο της “αριστερής¨του κυβέρνησης έβγαλε χθες ένα δελτίο τύπου για να κατακεραυνώσει τον Μητροπολίτη Κορίνθου.

Για τον Αρμαγεδώνα που φέρνει η κυβερνησή του τσιμουδιά…!

Ως γνωστόν Συριζαίοι φτωχοί δεν υπάρχουν. Εχουν φροντίσει χρόνια για αυτό και θα μας κάλυπτε πλήρως η τοποθέτηση του parakato.gr που σχολίασε (εδώ) το δελτίο του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας:

Δελτίο τύπου αυτούσιο του “προοδευτικού” ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και των υμνητών του: «ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΆ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΏ ΜΈΧΡΙ ΘΑΝΆΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΆ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ» κατά του μητροπολίτη Κορινθίας Διονυσίου.

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας- ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:

Ο παρωχημένος, σκοταδιστικός, αντικοινωνικός λόγος του μητροπολίτη Κορινθίας εκφράζει τη μισάνθρωπη και μισαλλόδοξη αντίληψη του ιδίου για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που η μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας μας αναγνωρίζει.
Δυστυχώς, ο Μητροπολίτης Κορινθίας με τις δηλώσεις του αυτές δεν στέκεται στο ύψος του ρόλου του δηλητηριάζοντας την κοινωνική συνοχή.

Θα προσθέσουμε όμως και κάτι σημαντικό.
Χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κορινθίας ως…”μισάνθρωπος” επειδή έτσι έκατσε στα συντρόφια η λέξη.
Μισάνθρωπος ένας ιερωμένος  ο οποίος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΙΖΕΙ 4500 στόματα ανεξάρτητα απο φύλο ή φυλή.!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός που ταϊζει και ντύνει κάθε άνθρωπο που κτυπά την πόρτα της εκκλησίας του ανεξάρτητα απο το αν είναι Ελληνας ή ξένος, πρόσφυγας,μετανάστης ή εξαρτημένος…!
Αλλά στα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ η λέξη φτώχια είναι άγνωστη.
Περισσεύει πράγματι το θράσος..!

http://moriasnews.gr/?p=60988
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Μισάνθρωπος" αυτός που ταΐζει καθημερινά 4.500 ανθρώπους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator