Απέραντη θλίψη, πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο David Bowie

0


Ανακοινώθηκε από την οικογένεια του ότι πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο David Bowie μερικές μέρες μετά τα γενέθλια του και την κυκλοφορία ενός από τα καλύτερα άλμπουμ στην λαμπρή καριέρα του.

Η ξαφνική αναγγελία του θανάτου του, κάνει πραγματικά απίστευτη την είδηση, μια και δεν είχε κανείς εκτός της οικογενείας του γνώση για το ότι έπασχε από καρκίνο εδώ και 18 μήνες.

Από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στον πλανήτη τον περασμένο αιώνα, εδώ και 50 χρόνια έδινε συνέχεια το στίγμα του με άλμπουμ που δημιούργησαν μια δικιά του σχολή.

Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό του καλλιτέχνη που δημιούργησε για περισσότερο από 40 χρόνια σαν ερμηνευτής, παραγωγός στον χώρο του glam rock, art rock, soul, hard rock, dance pop, punk και electronicα.

Πραγματικό απίστευτο, μια και είχε κρατηθεί μυστική η αρρώστια του.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απέραντη θλίψη, πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο David Bowie"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator