Autovision Κορίνθου: Παραδόθηκε το ολοκαίνουργιο AYGO της TOYOTA στον τυχερό πελάτη (video-pics)

0






H AUTOVISION το μεγαλύτερο πανελλαδικά Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της παρέδωσε σήμερα 18 Ιανουαρίου στον τυχερό νικητή του Διαγωνισμού κ. Πέτρο Γελάση ένα αυτοκίνητο TOYOTA AYGO στις εγκαταστάσεις του ΙΔιωτικού ΚΤΕΟ AUTOVISION Κορινθίας.

Ο κ Γελάσης πελάτης της AUTOVISION Κορίνθου κληρώθηκε κατόπιν πανελλαδικού διαγωνισμού που διενεργήθηκε στο Δίκτυο. Ευχόμαστε Καλές και ασφαλείς διαδρομές.


b1
b2b3b4b5b6b7b8PIC_2936PIC_2939PIC_2940PIC_2943PIC_2944PIC_2945PIC_2947
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Autovision Κορίνθου: Παραδόθηκε το ολοκαίνουργιο AYGO της TOYOTA στον τυχερό πελάτη (video-pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator