Μειωμένος ο επόμενος εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ λόγω νέων αντικειμενικών

0


Στον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ θα δουν πιθανότατα οι ιδιοκτήτες ακινήτων την μείωση του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, που έφεραν οι χαμηλότερες αντικειμενικές τιμές.

Μειώνεται επίσης το τέλος για τα οικόπεδα και τους ακάλυπτους χώρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μειώνεται ο ΤΑΠ που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αλλά και το τέλος για τα οικόπεδα και τους ακάλυπτους που καταβάλλεται απ ευθείας στους δήμους.

Οι ελαφρύνσεις αυτές άρχισαν ήδη να υπολογίζονται αναδρομικά από τον Μάιο του 2015.

Ο ΤΑΠ αντιστοιχεί με το 0,25 έως 0,35 τοις χιλίοις επί των αντικειμενικών τιμών.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μειωμένος ο επόμενος εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ λόγω νέων αντικειμενικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator