BINTEO: Ο Μανώλης Γλέζος στο μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό

0





Βίντεο από korinthostv.gr
Ο Μ. Γλέζος στα μπλόκα του Ισθμού αναγνώρισε το δίκιο και την αγανάκτηση των αγροτών- φωτορεπορτάζ.


Διαχρονική συμμετοχή του Μανώλη Γλέζου στους κοινωνικούς αγώνες του τόπου έτσι και σήμερα 
συνεπείς στον δρόμο που πορεύεται από τα νεανικά του χρόνια ,βρέθηκε κοντά στους αγρότες της Κορινθίας για να εμψυχώσει και να ενώσει την δική του επαναστατική φωνή με τους αγανακτισμένους αγρότες .Ο Μανώλης Γλεζος έχει σφυρηλατήσει με τους πολίτες μία στέρεα σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Την ώρα που οι αγρότες βρίσκονται στους δρόμους, μπροστά στον κίνδυνο του ξεκληρίσματος, η παρουσία του βετεράνου της εθνικής αντίστασης έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αν μάλιστα σκεφθεί κανείς τα 94 χρόνια του και το δριμύ ψύχος που επικρατούσε,η παρουσία του σηματοδοτεί την σπουδαιότητα αυτού του παλλαϊκού αγώνα και την αναγκαιότητα για την οριστική απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου. 

Επισκέφθηκε, λοιπόν,σήμερα το «στρατηγείο» των αγροτών στον Ισθμό , όπου βρίσκονται οι Κορίνθιοι, αγρότες και έτυχε θερμής υποδοχής, αφού στο πρόσωπό του οι παραγωγοί αναγνώρισαν ένα άτομο οικείο, που μάχεται για την επίλυση των ζητημάτων τους.

Ο Μ. Γλεζος, κατά την διάρκεια της ώρας που βρισκόταν στα μπλόκα, επισκέφθηκε όλα τα σημεία που ήταν συγκεντρωμένοι αγρότες συζήτησε μαζί τους για τα τρέχοντα «καυτά» θέματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού, αναπτύχθηκαν όμως και γενικότερες συζητήσεις αγροτικού και πολιτικού περιεχομένου.
Συνάντησε επίσης και αντάλλαξε απόψεις με πολλούς αγροτοσυνδικαλιστές και αντιπροσώπους των φορέων, που βρίσκονταν εκεί.
Ο Μ. Γλέζος, αναγνώρισε το δίκιο και την αγανάκτηση των αγροτών, αιτία της ασύστολης κοροϊδίας, της κυβέρνησης προς όλο τον Ελληνικό λαό.

























Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "BINTEO: Ο Μανώλης Γλέζος στο μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator