ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πέφτει διαρκώς η δημοτικότητα του Βασίλη Νανόπουλου και της "Συμμαχίας Πολιτών"

0


Ιδιαίτερα απογοητευμένος είναι τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες μας ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Κορίνθου για την πτωτική πορεία που έχει η παρουσία του και η παρουσία των συνεργατών του στην τοπική κοινωνία.

Ο ίδιος αρνείται να μας δώσει λεπτομέρειες γα το θέμα αυτό, αλλά από το στενό περιβάλλον του πληροφορηθήκαμε, ότι υπάρχουν στα χέρια του Βασίλη Νανόπουλου δημοκοπικά στοιχεία από έρευνα -άγνωστο για λογαριασμό ποιανού έγινε- σύμφωνα με την οποία η δημοτικότητα του αρχηγού της Συμμαχίας Πολιτών έχει... πατώσει.

Μάλιστα ο άνθρωπος που μας έδωσε τις πληροφορίες αυτές μας είπε χαρακτηριστικά :

Αν γίνονταν σήμερα Δημοτικές Εκλογές στην Κόρινθο ο Αλέκος Πνευματικός θα τις κέρδιζε όχι μόνο από τον πρώτο γύρο αλλά και με τεράστια διαφορά.

Ο εικονιζόμενος στην φωτο του εξωφύλλου δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πανταζής από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Βασίλη Νανόπουλου , όπως βέβαια και άλλοι συνεργάτες του, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πτωτική πορεία της Συμμαχίας Πολιτών αλλά και στην κατακόρυφη πτώση της Δημοτικότητας του Βασίλη Νανόπουλου.





Υ.Γ. Σιγά το δύσκολο... τέτοια σατιρικά ρεπορδάζ κάνουμε κι εμείς...
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πέφτει διαρκώς η δημοτικότητα του Βασίλη Νανόπουλου και της "Συμμαχίας Πολιτών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator