Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης"

0


φωτο: Το παρατηρητήριο
Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης". Μέχρι να πεθάνουν... μαζεύουν μετρητά μετά μανίας. Εμετικοί φιλάργυροι που εκμεταλλεΰονται τον ρομαντισμό και τη σαχλαμάρα των θαυμαστών τους.
Κι όπου δεν μπορούν να βασιστούν στους θαυμαστές τους...μπορούν πάντα να στήσουν μία κομπίνα υπερτιμολόγησης με κάποιον Δήμαρχο ή να παίξουν σε μία μαϊμού-φιλανθρωπική συναυλία και να αρπάξουν τα μουρμούρια μέσω άλλης εταιρίας δήθεν για την ηχητική κάλυψη.
Δεν αφήνουν καν χώρο για νέους καλλιτέχνες όσα εκατομμύρια κι αν βάλουν στην άκρη.
Κι όλα αυτά τα "προσόντα" φυσικά κρύβονται πολύ αποτελεσματικά κάτω από την προβειά του αριστερού, του επαναστάτη, του αντι-καπιταλιστή, του κουλτουριάρη, του αντιφασίστα κλπ.
Παλιά οι αρίστεροι φοροδιέφευγαν με το πρόσχημα ότι σαμποτάρουν το σύστημα και τον καπιταλισμό. Μόνο που αυτοί που έχουν αρκετά έσοδα ώστε να μπορούν να φοροδιαφεύγουν μαζικά είναι μόνον οι καπιταλιστές...ασχέτως αν παριστάνουν τους αριστερούς.
Οι μεροκαματιάρηδες δύσκολα ξεπερνούν το όριο του αφορολόγητου.

16.500 ευρώ σε μια νύχτα βγάζει ο κόκκινος Παπακωνσταντίνου καθώς ανησυχεί για τη διάσπαση της Αριστεράς.
Και τα τιμολογεί μέσω Βουλγαρίας για να μην του πάρει ο Τσίπρας τα μισά σε φόρους και του μείνουν μόνο 8000 ευρώ καθαρό μεροκάματο και πεινάσει.
Άσε που θα έχει να στείλει και πολλα δώρα τώρα ...μέρες γιορτινές.

Σίμος Σταυρακίδης
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator