Γεια σου Γιώργη φιρφιρή... Ολλανδέζα, ο νέος έρωτας του ΓΑΠ

0


Υπέρ του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών ο Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφει δριμύτερος, αυτή τη φορά όχι με κάποια νέα πολιτική κίνηση. Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του «Κινήματος» έστρεψε και πάλι πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι χωρίζει με τη σύζυγό του, επειδή βρήκε νέα σύντροφο.

Ο «Βηματοδότης» με τις πάντα έγκυρες πληροφορίες του αποκαλύπτει σήμερα ότι τελικά δεν υπήρχε μόνο καπνός, αλλά και φωτιά στην ιστορία:

Συνήθως οι πολιτικοί (και όχι μόνον) όταν χωρίζουν προτιμούν νεαρότερες από τις συζύγους τους (για παράδειγμα οι Ανδρέας Παπανδρέου, Νικολά Σαρκοζί, Φρανσουά Ολάντ και πολλοί άλλοι, ας μην τους απαριθμήσω όλους εδώ). Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη με τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος γνώρισε στη Σκιάθο το καλοκαίρι και ερωτεύτηκε μία ώριμη, όπως μου την περιέγραψαν και αμαρτίαν ουκ έχω, Ολλανδέζα.


Και η Άντα; θα πείτε. Σας πληροφορώ ότι δέχθηκε αυτόν τον χωρισμό με αξιοπρέπεια, χωρίς να δημιουργήσει ούτε σκηνή ούτε καβγά. Παρέμεινε στο σπίτι στο Καστρί, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός το εγκατέλειψε και μένει κάπου στον Μαραθώνα.

Και ενώ ο κόσμος το έχει κάνει βούκινο για το επερχόμενο δεύτερο διαζύγιο του Γιώργου Παπανδρέου, ο ίδιος όχι μόνο δεν θέλει να πει το παραμικρό, αλλά όταν οι συνεργάτες του τον συμβούλευσαν ότι πρέπει να πει κάτι γιατί οι φήμες έχουν οργιάσει, αυτός απάντησε εκνευρισμένος: «Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή».

Μπορεί να μη θέλει (και ποιος θέλει;) αλλά είναι πρώην πρωθυπουργός. Εξακολουθεί άλλωστε να κάνει προτάσεις ώστε να υπάρξει προγραμματική συμφωνία των προοδευτικών δυνάμεων και δεν πρέπει να αφήνει αναπάντητα όσα διαρρέονται για αυτόν που μια τον θέλουν ότι ερωτεύτηκε τη γυμνάστριά του (δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο, αφού η γυμνάστρια είναι «κολλητή» της Αντας) ή μία ελληνίδα υπάλληλο του ΟΗΕ (ούτε αυτό ισχύει, όπως με διαβεβαίωσαν).

Θα πρέπει να σας πως ότι τόσο οι συνεργάτες του όσο και ο οικογενειακός του κύκλος επανέρχονται και του ζητούν να μιλήσει δημόσια ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τον περιμένουν να επιστρέψει από το εξωτερικό (όπου βρίσκεται μαζί με την ώριμη Ολλανδέζα) προκειμένου να πει κάτι.

Όχι πως ενδιαφέρει και τόσο τον κόσμο που έχει τόσα προβλήματα με τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, το Ασφαλιστικό, την ανεργία. Έτσι, για την τιμή των όπλων (που έλεγαν οι παλαιοί).

http://www.koolnews.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεια σου Γιώργη φιρφιρή... Ολλανδέζα, ο νέος έρωτας του ΓΑΠ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator