Καλώς ήρθε το σέρβικο δηνάριο στο Λουτράκι!

0



Η τουριστική απομόνωση του Λουτρακίου και οι κατηφορικοί δείκτες επισκεψιμότητας και διανυκτερεύσεων έχουν χτυπήσει κόκκινο τις τελευταίες χρονιές. Αυτή η διαπίστωση έγινε αρκετά έντονη το περασμένο καλοκαίρι όταν και η πόλη του Λουτρακίου ''γέμισε'' αφού όλοι οι γειτονικοί(και ανταγωνιστικοί προορισμοί)δεν είχαν που να βάλουν τους τουρίστες και αναγκαστικά ήρθαν εδώ....

Βασίλης Μαντάς

Η κατηφόρα που έχει πάρει η πόλη δεν πτοεί όμως τον επιτυχημένο επιχειρηματία κο Βασίλη Μαντά ο οποίος δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια (μην κρίνετε από την φώτο) και περιμένει να πέσουν από τον ουρανό οι τουρίστες.

Σχεδιάζει και δρα έξυπνα και από την στιγμή που τα έξοδα που κάνει για να ταξιδεύει ο ίδιος και οι συνεργάτες του ή να φιλοξενεί τουριστικούς πράκτορες είναι από την τσέπη του και όχι με λεφτά άλλων απαιτεί και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Σαν πρώτη δόση αυτής της δράσης είναι η σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Ομίλου Μαντάς και του τουριστικού γραφείου ΙΟΝ ΤΟUR για την έλευση Σέρβων τουριστών στην πόλη του Λουτρακίου. Με την υπογραφή της σύμβασης έπεσαν και προκαταβολές (!)  και για το φετινό καλοκαίρι αναμένονται τουλάχιστον 20,000 διανυκτερεύσεις!

Στην αρχική σύμβαση συμπεριλαμβάνονται 11 γνωστά ξενοδοχεία της πόλης(μεταξύ των οποίων και τα δυο μεγαλύτερα!) ενώ να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο είναι γκαραντί,δηλαδή οι ξενοδόχοι θα πληρωθούν έρθουν-δεν έρθουν οι Σέρβοι τουρίστες!Που θα έρθουν...

Η προοπτική της συνεργασίας αυτής έχει τουλάχιστον δεκαετή ισχύ ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι για την έλευση των Σέρβων τουριστών στην πόλη μας θα υπάρχει ειδικό τσάρτερ μόνο για το Λουτράκι!.Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι αυτή είναι μια καλή αρχή και ανοίγεται μια νέα αγορά για την πόλη του Λουτρακίου και αν μείνουν ικανοποιημένοι οι Σέρβοι τουρίστες οι 20,000 διανυκτερεύσεις μπορούν να γίνουν εύκολα 40-50-60- 100,0000 και να καλυφθεί ένα τεράστιο κενό των άδειων δωματίων των ξενοδοχείων της πόλης!

Τέλος να αναφέρουμε ότι λόγω της σοβαρότητος της συμφωνίας έχουν προσκληθεί στη πόλη δυο γκρουπ Σέρβων τουριστικών πρακτόρων,δημοσιογράφων και τηλεοπτικών καναλιών.Το πρώτο γκρουπ (γύρω στα 60 άτομα!) θα έλθει στην πόλη του Λουτρακίου το τριήμερο 4,5,και 6 Φεβρουαρίου ενώ το άλλο γκρουπ,το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Η αποστολή των Σέρβων αντιπροσώπων θα ξεναγηθεί στις ομορφιές του τόπου μας και στα σημεία ενδιαφέροντος του δήμου και σε ειδική βραδιά που θα φιλοξενηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης θα γίνει παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της πόλης.


Υ.Γ.Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για όσες επιχειρήσεις θέλουν να προβληθούν στην δεξίωση που θα γίνει προς τιμήν των Σέρβων αντιπροσώπων.

http://www.loutrakiblog.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καλώς ήρθε το σέρβικο δηνάριο στο Λουτράκι!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator