Με εντολή Τσίπρα είχαν σχέδιο κατάλυσης της Δημοκρατίας!

0


Πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης Στουρνάρας αποκάλυψε ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι της πρώτης φοράς αριστερά σχεδίαζαν εισβολή στο Νομισματοκοπείο, μπορεί και στην ΤτΕ και είχαν έτοιμο σχέδιο για παράλληλο νόμισμα. Είπε επίσης ότι οργάνωσε μια γραμμή άμυνας με τους νομικούς του, τηλεφώνησε και στον Παυλόπουλο και τον πρώην πρωθυπουργό Πικραμμένο και... περίμενε το ρεσάλτο.

Όπως είναι επίσης γνωστό τα «νούμερα» της τότε και της τώρα κυβέρνησης βγήκαν και είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αν ήξερε ο Στουρνάρας για την εισβολή γιατί δεν ειδοποίησε. Διαρροές από το Μαξίμου το ανέφεραν αυτό ενώ και ο αποτυχημένος διαπραγματευτής και καταστροφέας της χώρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης από κάποιο συνέδριο που βγάζει το μεροκάματο πουλώντας τις εμπειρίες του, έστειλε μήνυμα. Είπε στον Στουρνάρα γιατί δεν τον ειδοποίησε αν γνώριζε κάτι τέτοιο.

Αλλά και ο Λαφαζάνης από την πλευρά του κατηγόρησε Τσίπρα και Στουρνάρα ότι τα έχουν βρει και στοχοποιούν τους «αγωνιστές» που τώρα δεν είναι στην κυβέρνηση. Ότι είναι μια συμπαιγνία όλο αυτό.

Σήμερα λοιπόν βγήκε με αποκλειστικό το TVXS του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και «αποκάλυψε» ότι με εντολή της ΕΥΠ (δηλαδή του Ρουμπάτη, άρα του Μαξίμου) το καλοκαίρι είχαν μπει φρουροί στον Νομισματοκοπείο μη τυχόν και πηδήξει κανείς τη μάντρα και μπει μέσα.

Αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Λαφαζάνης απλά λέει...λαφαζανιές, έχουμε το εξής παράδοξο. Η κυβέρνηση αλλά και ο πρώην υπουργός της Βαρουφάκης αμφισβητούν τα λεγόμενα του Στουρνάρα υπονοώντας ότι εφόσον δεν τους ειδοποίησε για την εισβολή είναι μυθεύματα. Όμως, ο εκλεκτός του Αλέξη από την άλλη, ο Κούλογλου «αποκαλύπτει» σήμερα, κι όχι πριν από μήνες, ότι οι Κυπατζήδες φρουρούσαν το κτίριο του Νομισματοκοπείου.

Τι έγινε στην κυβέρνηση; Μπερδεύτηκαν; Δεν ήξεραν για το σχέδιο Β και περίμεναν τον Στουρνάρα να τους ενημερώσει ή ήξεραν και έδωσαν εντολή για φύλαξη από την ΕΥΠ;

Αλλά επειδή τα γραπτά μένουν, αποδεικνύεται με στοιχεία ότι όλη η κυβέρνηση της Αριστεράς γνώριζε και ετοίμαζε σχέδιο κατάλυσης της Δημοκρατίας. Και ο Τσίπρας και ο Δραγασάκης και ο Βαρουφάκης και όλοι οι υπουργοί είχαν λάβει γνώση του σχεδίου για παράλληλο νόμισμα. Κάποιοι το είχαν πάει παραπέρα και σχεδίαζαν «ντου» σε ΤτΕ και Νομισματοκοπείο. Όμως, δεν μπορεί ο Τσίπρας να το παίζει τώρα αθώα περιστερά. Ήξερε, είχε ενημερωθεί για το plan B και απλά πανικοβλήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι έχει να κάνει με παρανοϊκούς. Επικράτησε η λογική και γι΄αυτό έκανε τη στροφή, έδιωξε τους παλαβούς και έσωσε την τιμή της ελληνικής δημοκρατίας.

Αλλά να μας λέει τώρα ότι δεν γνώριζε αυτό πάει πολύ. Ή να βάζει τον Κούλογλου να γράφει για εντολές της ΕΥΠ για να δείξει έτσι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τη δημοκρατία, αυτά είναι φθηνά δημοσιογραφικά και επικοινωνιακά κόλπα.

Και για του λόγου το αληθές ιδού οι αποδείξεις της συνωμοσίας της προηγούμενης κυβέρνησης:

20.7.2015 – Συνέντευξη Γ. Βαρουφάκη στο CNN και την Christian Amanpour

«Δεν είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε Plan B. Είχαμε Plan B. Εμείς στο υπουργείο Οικονομικών το φτιάξαμε. Υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού, που μας ζήτησε να το κάνουμε προτού ακόμα πάμε στο υπουργείο Οικονομικών».

«Το σχέδιο δεν προέβλεπε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ένα Grexit, αλλά να δημιουργήσει η κυβέρνηση ένα νόμισμα προσδεδεμένο στο ευρώ - με άλλα λόγια να τυπώσει το δικό της προσωρινό νόμισμα, που θα ακολουθούσε την ισοτιμία του ευρώ. Η ουσία του πράγματος είναι ότι αυτό το Plan B δεν ενεργοποιήθηκε – δεν πήρα το πράσινο φως για να το κάνω, να πατήσω το κουμπί αν θέλετε. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που παραιτήθηκα.»

31.7.2015: Απάντηση Αλ. Τσίπρα σε ερώτηση της Φ. Γεννηματά στη Βουλή

«Φυσικά και είχα δώσει προσωπικά εντολή να συγκροτηθεί ομάδα επεξεργασίας σχεδίου άμυνας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.»

«Φυσικά και είχα δώσει εντολή, αυτονοήτως, να ετοιμάσει σχέδιο άμυνας. Θα ήμουν πολιτικά αφελής αν δεν το έκανα.»

Στις 16 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Γ. Βαρουφάκη, του Ντέιβιντ Μαρς, γενικού διευθυντή του OMFIF. Λέει εκεί ο Βαρουφάκης:

Γ.Β: «Ο πρωθυπουργός προτού γίνει πρωθυπουργός και προτού κερδίσει τις εκλογές τον Ιανουάριο μου έδωσε το πράσινο φως να εκπονήσω ένα Ρlan Β. Και συγκέντρωσα μια πολύ ικανή ομάδα, μικρή ομάδα, όπως έπρεπε να είναι, επειδή έπρεπε να δράσει υπό άκρα μυστικότητα για προφανείς λόγους. Και αρχίσαμε να εργαζόμαστε από τα τέλη Δεκεμβρίου, ξεκινώντας από τις αρχές Ιανουαρίου για τη δημιουργία της. Αφήστε όμως, αν αυτό σας ενδιαφέρει, να σας περιγράψω κάποια πολιτικά και θεσμικά εμπόδια, που δυσχέραναν την ολοκλήρωση του έργου μας και την ενεργοποίησή του. Το έργο είχε λίγο-πολύ ολοκληρωθεί, είχαμε ένα Ρlan Β, αλλά η δυσκολία ήταν να προχωρήσουμε από τους πέντε ανθρώπους, που το σχεδίαζαν, στους χίλιους που θα το υλοποιούσαν. Γι’ αυτό θα έπρεπε να εξασφαλίσω μία ακόμη εξουσιοδότηση, την οποία ουδέποτε έλαβα. Αλλά να σας δώσω ένα παράδειγμα: Σχεδιάζαμε σε ένα μεγάλο αριθμό μετώπων, οπότε αναφέρω ένα ενδεικτικά. Πάρτε την περίπτωση των πρώτων λεπτών μετά το κλείσιμο των τραπεζών. Τα ΑΤΜ δεν λειτουργούν και πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα παράλληλων πληρωμών, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η οικονομία για λίγο, ενώ πρέπει να δοθεί στον πληθυσμό η αίσθηση ότι το κράτος ελέγχει την κατάσταση και πως υπάρχει σχέδιο.

Αυτό που σχεδιάζαμε να κάνουμε είναι το εξής: Υπάρχει η ιστοσελίδα της φορολογικής υπηρεσίας, όπως στη Βρετανία και αλλού, όπου πολίτες, φορολογούμενοι μπαίνουν στο σάιτ, χρησιμοποιούν τον κλειδάριθμό τους και μεταφέρουν μέσω web banking χρήματα από τους λογαριασμούς τους στο ΑΦΜ τους, ώστε να πληρώσουν τον ΦΠΑ, τον φόρο εισοδήματος κ.λπ. Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε μυστικούς λογαριασμούς, συνδεδεμένους με κάθε ΑΦΜ, χωρίς να το πούμε σε κανέναν, ώστε να έχουμε αυτό το σύστημα σε λειτουργία υπό άκρα μυστικότητα και με το πάτημα ενός κουμπιού θα μας επιτρεπόταν να διανείμουμε pin σε κάθε κάτοχο ΑΦΜ, δηλαδή σε κάθε φορολογούμενο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με εντολή Τσίπρα είχαν σχέδιο κατάλυσης της Δημοκρατίας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator