Δ.Ραψωματώτης για το: "Δήλωση βόμβα Ραψωματιώτη χθες. Σε δύο χρόνια κλείνει το ΚΔΑΥ του"

0


Αγαπητέ φίλε,

Σε συνέχεια του δημοσιεύματός σας με τίτλο « Δήλωση βόμβα Ραψωματιώτη χθες. Σε δύο χρόνια κλείνει το ΚΔΑΥ του » στον ιστότοπο «Οικολογική Εναλλακτική Πρωτοβουλία Ερμιονίδας», νιώθω υποχρέωση πρώτα να σας συγχαρώ για την εγκυρότητα του περιεχομένου που με αφορά και να προσθέσω ότι το video στο οποίο αναφέρθηκα είναι οι ομιλίες και απαντήσεις του κ. Τσιρώνη, Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, και κ. Καπετάνιου, Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, στο συνέδριο με θέμα « Διαχείριση Απορριμμάτων: Καλές Πρακτικές – Χρηματοδότηση Αυτοδιοίκηση – Ιδιωτικός Τομέας », που πραγματοποιήθηκε στις 8-1-2016 στο Hilton.

Όσον αφορά στο κλείσιμο του ΚΔΑΥ, προφανώς αυτό δεν μπορεί να προκύψει από δική μας πρωτοβουλία, αλλά είναι η αίσθηση και ο φόβος μας, καθόσον βλέπουμε, ότι είναι πιθανόν σύντομα, είτε να μην έχει αντικείμενο εργασίας, είτε να βρεθούν κάποιοι που ξαφνικά μπορεί να ενοχληθούν όλως τυχαίως…, είτε κάποια υπηρεσία, όλως τυχαίως …, ν' ανακαλύψει κάποιες λεπτομέρειες μη συμμόρφωσής μας… και να προσπαθήσουν, είτε με εξοντωτικά πρόστιμα ή ακόμα και με απόφαση αφαίρεσης των αδειών, ν' ανοίξουν δρόμους…

Πιστεύω πως καταλαβαίνετε τι εννοώ, καθόσον θα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι το «σύστημα» δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένο με τις πρωτοβουλίες μας σε διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, και με τα αποτελέσματα που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με μικρές τοπικές μονάδες και με βασική λογική τη διαλογή στην πηγή, με ανακύκλωση και κομποστοποίηση.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Κόρινθος, 25/1/2016
Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.Ραψωματώτης για το: "Δήλωση βόμβα Ραψωματιώτη χθες. Σε δύο χρόνια κλείνει το ΚΔΑΥ του""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator