Η απεγνωσμένη ανάρτηση για το αφιέρωμα της ΕΡΤ στην προπαγανδίστρια ειδήσεων του τρελού φασίστα Κιμ

0


Στην ΕΡΤ που χτυπιόσασταν κάτω όταν έκλεισε για το μαύρο της, κάνουν αφιερώματα στην εκφωνήτρια ειδήσεων του Κιμ. Την ώρα που ο λαός του πεθαίνει από λιμό, βασανιστήρια και 900000 πολιτικοί κρατούμενοι σαπίζουν στις φυλακές. Στην ΕΡΤ. Που πληρώνετε χρυσά 2500 αργόσχολα αμόρφωτα φασιστοειδή που σας κάνουν προπαγάνδα ολοκληρωτισμού. Που δεν θεώρησαν νέο τον εορτασμό των Φώτων μετά από 90 χρόνια στη Σμύρνη αλλά έκαναν αφιέρωμα στην εκφωνήτρια του ημίτρελου φασίστα. Και που κατά τη γνώμη τους η Τεχεράνη κάνει και πόλεμο στο Ιράν. Μόλις κλείσει το έκτρωμα- επειδή θα κλείσει και θα πουληθεί- θα βγω στο Σύνταγμα να χορεύω το YMCA . Τα τσάμικα δεν τα γούσταρα ποτέ. Τα αφήνω στον Καμένο και τα ψεκασμένα Ελληναροειδή.

Ανάρτηση από Kleo Chontzopoulou 

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απεγνωσμένη ανάρτηση για το αφιέρωμα της ΕΡΤ στην προπαγανδίστρια ειδήσεων του τρελού φασίστα Κιμ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator