ΒΙΝΤΕΟ: Σιγά… ο Τσίπρας κοιμάται. Τα ΜΑΤ της κυβέρνησής του αγρυπνούν και δέρνουν

0


Αφού πρώτα έκανε συμφωνία με τους εργοδότες, δηλαδή με τους περισσότερους από τους εργοδότες για τις ασφαλιστικές εισφορές, στη συνέχεια έβαλε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν όσους εργαζόμενους -κάνοντας και χρήση χημικών- που διαμαρτύρονται και αντιδρούν στο ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου. Πρόκειται για την… αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα.

Τώρα που αρχίζει να κυβερνάει, αρχίζει και να ξεσκεπάζεται η κούφια αριστερή ρητορική του Τσίπρα. Αλλά έτσι είναι η εξουσία. Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους. Πρέπει να σπάσεις αυγά. Το θέμα βέβαια είναι ότι επί τόσους μήνες πούλαγε θέαμα στον κοσμάκη για τα συμφέροντα του οποίου υποτίθεται διαπραγματευόταν σκληρά με τους κακούς ξένους και ταυτόχρονα για να χτυπήσει τη διαπλοκή και το κεφάλαιο. Τώρα πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον απλό λαό αφού τα έχει κάνει πλακάκια με… τους κακούς ξένους και το κεφάλαιο για να πάρει και τον λιγοστό άρτο που έχει απομείνει στα τραπέζια των συνταξιούχων και των μισθωτών.

Αλλά όλα εδώ πληρώνονται για αυτή την ανεκδιήγητη κυβέρνηση. Το δυστύχημα είναι ότι ο Τσίπρας και η παρέα του πληρώνουν με πολιτικό κόστος ενώ ο λαός με την τσέπη του και η οικονομία με τις σάρκες της.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τσίπρας προφανώς και ο ίδιος θύμα της δικής του γκαιμπελικής προπαγάνδας φαίνεται να είχε πιστέψει ότι θα τη βγάλει καθαρή με το ασφαλιστικό και πιάστηκε στον ύπνο. Οι «τουρίστες» του ΠΑΜΕ έφτασαν ένα βήμα πριν από το να μπουκάρουν κυριολεκτικά μέσα στο Μαξίμου, αφού κατάφεραν με τουριστικά λεωφορεία να φτάσουν και να κατέβουν στην Ηρώδου Αττικού και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην «ταφόπλακα» του Κατρούγκαλου, στο προαύλιο της έδρας του πρωθυπουργού.

Και αν η ΑΔΕΔΥ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων όπως είπε ο Κουτσιουμπέλης αρχίσουν το σκληρό ροκ, λέτε έτσι όπως σήμερα το πρωί το ΠΑΜΕ έπιασε στον ύπνο το Μαξίμου να ξαναπιαστεί κοιμώμενο και την ώρα της ψηφοφορίας από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ;


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Σιγά… ο Τσίπρας κοιμάται. Τα ΜΑΤ της κυβέρνησής του αγρυπνούν και δέρνουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator