ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

0



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 26 & 27 ΔΕΚΕΜΡΙΟΥ 2015.

Το 2015 τελειώνει για το Σύλλογό μας με τον καλύτερο τρόπο. Οι αθλητές του σωματείου μας στη χρονιά που μας αποχαιρετά, κατάφεραν να πετύχουν πολλές και σημαντικές νίκες. Αυτές οι σημαντικές νίκες οφείλονται και στην προπονήτριά μας την κα Σοφία Σκανδάλη, η οποία είναι πάντα δίπλα στους αθλητές & προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους προπονεί σωστά & να είναι πάντα δίπλα τους όταν αυτοί την χρειάζονται.

Στον τελευταίο αγώνα κατηγορίας κλειστού χώρου για το 2015, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Δεκεμβρίου, στο στάδιο Μελισσίων διακρίθηκαν για ακόμα μία φορά στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο οι κάτωθι αθλητές του Σωματείου Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. υπό τις προπονητικές οδηγίες της Σοφίας Σκανδάλη:

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο πανκορασίδων Β΄ η Μπίσια Ιωάννα-Φωτεινή από το Κιάτο κατέκτησε την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο, επίσης έκανε πανελλήνιο ρεκόρ. Η Πατρινοπούλου Σιλένα από το Κιάτο, κατέλαβε τη δεύτερη θέση & το αργυρό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία η Χριστοφοράτου Αμαλία κατέλαβε την τέταρτη θέση, η Χριστίδου Θεοδώρα από το Κιάτο την πέμπτη θέση & η Καρόζι Ελίζα επίσης από το Κιάτο την έκτη θέση.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο παμπαίδων ο Καψιώτης Γεώργιος από το Βραχάτι, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο κορασίδων η Ευμορφία Ευσταθίου από τη Νεμέα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση & το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο νέων γυναικών Β΄ η Θεάκου Μαρία από το Περιγιάλι, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο γυναικών η Ρομπόσκιν Ελίζαμπεθ-Χένγουικ- Γεωργία κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο νέων γυναικών Β΄ η Μπίσια Δήμητρα-Μαρία από το Κιάτο, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο & η Ευσταθίου Ελένη από τη Νεμέα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση & το αργυρό μετάλλιο.

Το σωματείο του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη στήριξη και την ευαισθητοποίησή τους στην προσπάθεια που καταβάλουν οι Κορίνθιοι αθλητές της τοξοβολίας παρέχοντας τους αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνησή τους και τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις.

Το σωματείο του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ η διοίκηση, η προπονήτρια και οι αθλητές εύχονται Καλή Χρονιά με υγεία & επιτυχίες!!!!!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator