Αυτό που έγινε στην Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ήταν ΛΗΣΤΕΙΑ !!!

0


Οσο περνούν οι ημέρες αυξάνονται οι αντιδράσεις μεριδιούχων της Τράπεζας Πελοποννήσου,για την τραγική εξέλιξη που οδήγησε σε κλείσιμο της Τράπεζας και απορρόφηση της απο την Εθνική Τράπεζα.

Οσοι γνωρίζουν καλά τα όσα προηγήθηκαν μιλούν για “ΑΛΗΘΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ” απέναντι σε όσους είχαν αγοράσει μετοχές και έχασαν τα λεφτά τους.

Πρόκειται για ΧΙΛΙΑΔΕΣ μικρούς και μεγάλους καταθέτες που αναζητούν ευθύνες απο τις διοικήσεις της Συνεταιριστικής.

Την ίδια στιγμή που οι 66 εργαζόμενοι στην Τράπεζα μένουν κυριολεκτικά στον δρόμο και οδηγούνται στο ταμείο ανεργίας.

Κατά ένα περίεργο τρόπο έχει στην υπόθεση αυτή που αποτελεί για την Πελοπόννησο το σκάνδαλο του αιώνα μία συνομωσία ΣΙΩΠΗΣ και κανείς δεν θέλει να αγγίξει το καυτό αυτό θέμα,διότι δημιουργεί μόνο εχθρούς.

Εμείς θα το ανοίξουμε και στο μέτρο των διασταυρωμένων πληροφοριών μας αλλά και των ντοκουμέντων θα το πάμε όσο μπορούμε πιο πέρα ΟΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.

“Γνωστοί” επιχειρηματίες ακόμα και μέλη των διοικητικών συμβουλίων της Συνεταιριστικής Τράπεζας έλαβαν δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Κάποιοι πήραν ακόμα και εκατομμύρια ευρώ, με εγγυήσεις που δεν κάλυπτουν ούτε το ένα πέμπτο του δανείου και οι περισσότεροι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΟΤΕ.

Συγγενείς ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσώπων πήραν δάνεια που καμία άλλη τράπεζα στον κόσμο δεν θα τους έδινε και φυσικά δεν πλήρωναν ούτε σεντς.

Ολα αυτά τα ήξερε ο πρόεδρος κ.Γιώργος Δαλαμαρίνης και όχι μόνο δεν έλαβε μέτρα αλλά απομάκρυνε και όσους ζητούσαν έλεγχο των δανείων και των εγγυήσεων.

Η τράπεζα ήταν το πιο σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για την Πελοπόννησο αλλα οι χαριστικές τακτικές την οδήγησαν σε λουκέτο και χιλιάδες άνθρωποι έχασαν λεφτά.

ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ:

“Συνεταιριστική τράπεζα Πελοποννήσου-Ενα οικονομικό έγκλημα”

http://moriasnews.gr/?p=60919
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτό που έγινε στην Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ήταν ΛΗΣΤΕΙΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator