Β.Χουσελάς: "Το είδαμε και αυτό. Οι δήμαρχοι Κορίνθου και Σικυωνίων στα μπλόκα μαζί με τους αγρότες"

0


Το είδαμε και αυτό …!!!! Οι δήμαρχοι Κορίνθου και Σικυωνίων να είναι στα μπλόκα μαζί με τους αγρότες…τι να πει κανείς μόνο θλίψη μπορεί να αισθανθεί…

Πριν δύο περίπου μήνες 4-6 Νοέμβρη 2015 αυτοί οι κύριοι, μαζί με τον Τατούλη και άλλους δημάρχους από την Πελοπόννησο και την Ελλάδα ήταν στο Βερολίνο στις εργασίες της 5ης Ελληνογερμανικής συνέλευσης !!!

Δε θα αναλύσω τι είναι αυτή η Ελληνογερμανική συνέλευση το ξέρουν πολύ καλά οι λεβέντες δήμαρχοί μας. Ας πετάξουν όμως τις μάσκες τις φιλολαϊκές και ας φορέσουν τις γερμανικές στολές τους...

Δε μπορούν να κοροϊδεύουν έτσι τον κόσμο, έλεος δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο…..

Με εκτίμηση Βαγγέλης Χουσελάς

Υ.Γ. Για κάποιους που δεν γνωρίζουν η Ελληνογερμανική συνέλευση είναι : Το κλείσιμο από πλευράς Γερμανών του θέματος των θηριωδών του πολέμου και των αποζημιώσεων με όχημα την ελληνική αυτοδιοίκηση – πουλάνε τεχνογνωσία, αρπάζουν Ελλάδα.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.Χουσελάς: "Το είδαμε και αυτό. Οι δήμαρχοι Κορίνθου και Σικυωνίων στα μπλόκα μαζί με τους αγρότες""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator