ΒΙΝΤΕΟ: H συγγνώμη του Γλέζου στους αγρότες επειδή εμπιστεύτηκε τον Τσίπρα

0


Βολές προς την πλευρά του πρωθυπουργού Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.

Ο κ. Γλέζος βρέθηκε στα αγροτικά μπλόκα στην Κόρινθο όπου και συνομίλησε με αγρότες εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στα αιτήματά τους. Μιλώντας ωστόσο στο korinthostv.gr, ο κ. Γλέζος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για πολλοστή φορά γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα άλλο παρά την εξουσία» και υπενθύμισε το γράμμα που είχε στείλει στον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως «χιλιάδες αγρότες απέκτησαν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και μετέτρεψαν την οργή τους σε πολιτική πράξη».

Δείτε το βίντεο και το ρεπορτάζ από την επίσκεψή του στον Ισθμό εδώ:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: H συγγνώμη του Γλέζου στους αγρότες επειδή εμπιστεύτηκε τον Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator