Αγρότης στο Mega: "Οταν ο Τσίπρας ήταν αντιπολίτευση είχε ανέβει πάνω στο δικό μου αγροτικό για να παίξει θέατρο"

0


Μετά τους αγρότες της Κρήτης που χθες δήλωναν σε τηλεοπτική εκπομπή εκπομπή ότι ο Αλέξης Τσίπρας τούς ντροπιάζει, την σκυτάλη παίρνουν οι αγρότες του Ορχομενού που κατηγορούν τον πρωθυπουργό για θέατρο.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο Γιάννης Βάγγος, μέλος της επιτροπής αγροτών Βοιωτίας, αναφέρθηκε σε περιστατικό, ενάμιση σχεδόν χρόνο πριν στο οποίο συμμετείχε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ακόμα ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό, πριν ενάμιση χρόνο. Βάλτε το στο Google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», είπε ο αγρότης από την Βοιωτία που απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής τόνισε: «Κάναμε ένα χρόνο υπομονή και κάθε εβδομάδα μας έχουνε και από ένα μέτρο».

«Κάναμε την υπομονή μας, έφτασε ο κόμπος στο χτένι, την Παρασκευή θα είμαστε μέσα στην Εθνική, όχι εμείς και η γαλότσα και η η γραβάτα και ο δικηγορικός σύλλογος, και οι γιατροί και οι πάντες», κατέληξε ο Γιάννης Βάγγος.

Τι είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας στον Ορχομενό:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγρότης στο Mega: "Οταν ο Τσίπρας ήταν αντιπολίτευση είχε ανέβει πάνω στο δικό μου αγροτικό για να παίξει θέατρο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator