ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ! O ίδιος ο Tσίπρας θα οργάνωνε τα συσσίτια, ο στρατός τα φάρμακα και τα τελωνεία!

0


Πως θα ήλεγχαν τις επικοινωνίες

Exουμε μπλέξει με παρανοικούς και εν δυνάμει δικτάτορες.

Σύμφωνα με τα συγκλονιστικά ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες, δε, πριν το δημοψήφισμα κυβερνητικός αξιωματούχος είχε ζήτησει από τον ΟΤΕ όλο το χαρτογραφημένο ψηφιακό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο του οργανισμού!!!

Μια από τις πτυχές του σχεδίου προέβλεπε, επίσης, ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα αναλάμβανε να οργανώσει συσσίτια όπως προκύπτει από την αποκάλυψη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος από της 16 Ιουνίου ότι οι αρμοδιότητες του ορισμού των στελεχών που θα διαχειρίζονταν τα δελτία τροφίμων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης περνούσαν αποκλειστικά στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Το επόμενο μεγάλο κομμάτι του PlanX ήταν όπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο σημερινό του φύλλο η συγκέντρωση φαρμάκων με «αντισυνταγματάρχη» του Γ΄ Σώματος Στρατού να κάνει ραντεβού σε φαρμακοποθήκες στη Μακεδονία έχοντας στην αποστολή του και το ενδεχόμενο επίταξης των τελωνείων.

Λίγες ημέρες, δε, πριν το δημοψήφισμα κυβερνητικός αξιωματούχος είχε ζήτησει από τον ΟΤΕ όλο το χαρτογραφημένο ψηφιακό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο του οργανισμού.

Η κυβέρνηση όμως δεν προετοιμαζόταν μόνο για φάρμακα, τρόφιμα και τηλεπικοινωνίες αλλα στο σχέδιό της είχε και την έκδοση νομίσματος.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή είχαν οργανωθεί δύο μυστικές αποστολές σε δύο διαφορετικές ηπείρους για επίσκεψη σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην έκδοση νομισμάτων.

Από τις επαφές των ομάδων που σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν σε γνώση του Παναγιώτη Λαφαζάνη είχε προκύψει ότι θα χρειαζόταν ένα μήνα για το τύπωμα του νομίσματος από τη στιγμή που θα δινόταν η σχετική εντολή.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ! O ίδιος ο Tσίπρας θα οργάνωνε τα συσσίτια, ο στρατός τα φάρμακα και τα τελωνεία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator