Συγκλονιστικό VIDEO - Ι.Χ παρέσυρε 65χρονη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου στο Χιλιομόδι Κορινθίας

0



Έκκληση κάνει η οικογένεια σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε 65χρονη γυναίκα στο Χιλιομόδι.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για το αυτοκίνητο να επικοινωνήσει με το 100 και στo Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου 27410 77200.

Εχθές το πρωί στο Χιολιομόδι Κορινθίας, άγνωστο όχημα, παρέσυρε 65χρονη ημεδαπή και στη συνέχεια εγκατέλειψε το τόπο του ατυχήματος. Η 65χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου

Eίναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη γιατι κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε το περιστατικό.

http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/4334-65#sthash.cSCLytd9.dpuf

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονιστικό VIDEO - Ι.Χ παρέσυρε 65χρονη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου στο Χιλιομόδι Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator