VIDEO πολιτικής δωροδοκίας στα χέρια δημοσιογραφικού ομίλου

0


Βρίσκεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση Τσίπρα

3 VIDEO-φωτιά με ντοκουμέντα δωροδοκίας υψηλόβαθμου πολιτικού στελέχους ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του δημοσιογραφικός όμιλος σύμφωνα με μια έντονη φημολογία που διαπερνά τα δημοσιογραφικά γραφεία της Αθήνας.

Ο συγκεκριμένος όμιλος βρίσκεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση Τσίπρα. Τα στελέχη του ομίλου δείχνουν αποφασισμένα να υποβάλλουν το υψηλόβαθμο στέλεχος στο μαρτύριο της σταγόνας ώσπου να τον εξαναγκάσουν να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Οπως όλα δείχνουν έχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια καθώς είναι ανοιχτά επικίνδυνα μέτωπα όπως αυτό της αδειοδότησης των καναλιών αλλά και των θαλασσοδανείων στα οποία βουλιάζουν τα εγχώρια ΜΜΕ.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "VIDEO πολιτικής δωροδοκίας στα χέρια δημοσιογραφικού ομίλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator