Πρεμιέρα με γκάφα στο πρωινό της ΕΡΤ – Διάβασαν εφημερίδες τριών ημερών (video)

0


Η πρεμιέρα της εκπομπής, «Πρωϊνή Ζώνη», της ΕΡΤ δεν ήταν η ιδανική, καθώς οι παρουσιαστές της διάβασαν εφημερίδες τριών ημερών για καινούριες.

Ο Γιώργος Δαράκης και ο Γιάννης Δάρρας ξεκίνησαν να διαβάζουν τους τίτλους των εφημερίδων και κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι οι εφημερίδες έχουν λάθος ημερομηνία, καθώς έγραφαν Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016. Αμέσως σταμάτησαν την ανάγνωση και πέρασαν στο επόμενο θέμα της εκπομπής.

«Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να φύγουμε από τις εφημερίδες, έχουμε ένα καινούριο θέμα. να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα...», είπε ο Γιώργος Δαράκης παραμερίζοντας με μια απότομη κίνηση τις εφημερίδες. Το ύφος του Γιάννη Δάρρα που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί είναι χαρακτηριστικό.

Λίγα αργότερα και όταν έφτασαν οι σωστές εφημερίδες οι παρουσιαστές διέκοψαν τη ροή λέγοντας: «Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Με ευθύνη μας δεν έγινε σωστά η παρουσίαση των πρωτοσέλιδων. Οφείλουμε να το διορθώσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό είναι το σωστό "σώμα"!». Μόλις διαβάστηκαν οι σωστοί τίτλοι, επέστρεψαν στη συζήτηση επισημαίνοντας ξανά: «Διακόψαμε γιατί έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το κάναμε, συνεχίζουμε τώρα».

Η τελική απολογία των παρουσιαστών ήρθε στο φινάλε της εκπομπής, δύο ώρες αργότερα, αν και δεν διευκρίνησαν ποτέ ποιο ακριβώς ήταν το λάθος: «Επιχειρήσαμε να διορθώσουμε το λάθος. Το κάναμε. Δεν θα το ξανακάνουμε, να είστε λίγο επιεικείς».



από xkon1984_facebook
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρεμιέρα με γκάφα στο πρωινό της ΕΡΤ – Διάβασαν εφημερίδες τριών ημερών (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator